Del

Artikler

 1. Weekendophold i Danmark

  Vælg mellem en række skønt beliggende hoteller og kroer, og glæd jer til et dejligt ophold i Danmark
 2. Wellness ophold i Nordtyskland - Tilbud

  Vælg mellem dejlige hoteller i større og mindre byer i hele Nordtyskland, og glæd dig til et skønt ophold som kun handler om at at forkæle dig selv og din bedre halvdel.
 3. Feline for 2 City Break - Fast lav pris

  Skønne weekendophold i spændende byer i Danmark og Nordtyskland til en fast, lav pris. Frit valg i hver priskategori. I får: overnatning og morgenmad for 2 personer i det antal overnatninger, I ønsker.
 4. Feline for 2 Weekend - Fast lav pris

  Skønne weekendophold på hoteller, kroer og herregårde i Danmark og Nordtyskland til en fast, lav pris. Frit valg i hver priskategori. I får: 2 x overnatning, 2 x morgenmad og 2 x aftensmad for 2 personer.
 5. Weekendophold i Tyskland

  Vælg mellem en række skønt beliggende hoteller og kroer, og glæd jer til et dejligt ophold i Tyskland
 6. Weekendophold i Tönning

  Den skønne, lille by ved Ejderen byder velkommen til et super hyggeligt bymiljø som er præget af torvet og den smukke kirke på den ene side - og af den tidligere meget travle havn på den anden side.
 7. Weekendophold i Süderlügum

  Glæd jer til et skønt ophold i den rolige, nordtyske landsby Suderlügum, lige på den anden side af grænsen. Tag på shopping udflugt til Flensburg eller kør en tur til Vadehavet og se den eksklusive tyske ferieø Sylt.
 8. Weekendophold i Neumünster

  Her venter McArthurGlen Designer Outlet Neumünster med mærkevarer, som er nedsat med op til 70% - og selvfølgelig også byens mange "almindelige" butikker.
 9. Weekendophold i Lübeck

  Lübeck byder på en perlerække af smukke og meget velholdte bygninger, som er kommet til gennem byens mangeårige historie. Her venter også lækkerier af marcipan - og det mest berømte julemarked i det nordlige Tyskland.

Filter