Del

Vi passer på dine personlige oplysninger...

Det er vigtigt for os, at du er tryg som kunde som Feline Holidays A/S, hvorfor vi gør vort yderste for beskyttelse, forsvarlig behandling og lagring af personlige oplysninger, som afgives til os i forbindelse med benyttelse af vore hjemmesider og bestilling af ferieboliger og ophold.

Nedenfor kan du læse hvorledes vi behandler dine oplysninger, når du besøger vore hjemmesider og i forbindelse med bestilling af feriebolig og ophold hos Feline Holidays A/S

Hvis der er noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at sende en e-mail til dataansvarlig@feline.dk.

Hvilke personoplysninger indsamles og behandles?

I forbindelse med booking af feriebolig og ophold beder vi dig oplyse følgende personoplysninger, der er nødvendige for afviklingen af din booking:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Køn
  • Alder på deltagende børn

I nogle tilfælde skal bookingen betales med kreditkort – eller kreditkortoplysningerne skal afgives som sikkerhed for no show ved booking af ophold på hoteller.

Disse oplysninger er nødvendige for at gennemføre din bestilling. De anvendes udelukkende til dette formål af Feline Holidays A/S og vore samarbejdspartnere, som modtager oplysningerne til afviklingen af bookingen, og som ligeledes er forpligtet til at behandle oplysningerne fortroligt.

Behandling af dine personlige oplysninger

Oplysninger sendes via en sikker krypteret SSL linie, således at de ikke kan falde i forkerte hænder. Alle modtagne oplysninger behandles fortroligt og opbevares sikkert i vor database, som er sikret med firewall m.v. Dine personlige oplysninger opbevares hos os, indtil du måtte bede om at få dem slettet.

Kreditkortoplysninger opbevares i krypteret form, og slettes automatisk 14 dage efter feriens afslutning.

Din e-mail-adresse

Din e-mail-adresse anvendes ikke i markedsføringsøjemed – med mindre du giver dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med tilmelding til Feline Holidays Club’ nyhedsbrev.

Videregivelse af oplysninger

Vi anvender Google Analytics til analyse af besøgsstatistik m.v. og videregiver i den forbindelse din IP-adresse til Google Analytics. Google’s persondatapolitik kan ses her.

Vi anvender forskellige cookies på vore hjemmesider, bl.a. for at gøre siderne så brugervenlige som muligt. Du kan læse mere om vor brug af cookies her.

Dine oplysninger videregives til vores samarbejdspartnere i forbindelse med bookingen af sommerhus. Vi samarbejder med en lang række udlejningsbureauer, og fremsender kun dine oplysninger til det ene bureau, som vil forestå den praktiske afvikling af din booking. Disse oplysninger er ikke følsomme, og det er nødvendigt for bookningen at vores samarbejdspartnere har jeres informationer i forbindelse med udlejning af sommerhus.

Indsigt – sletning af personlige oplysninger

I henhold til lovgivningen har du ret til indsigt i de oplysninger vi har registreret om dig, ligesom du kan bede om sletning af oplysningerne. Ønsker du indsigt – eller ønsker du oplysningerne slettet - bedes du kontakte vor dataansvarlige på mail-adressen: dataansvarlig@feline.dk.