Del
Se weekendophold i Neumünster
weekendophold neumünster
Skulptur ved outlet centeret i Neumünster. Foto: Wusel007.
Her venter McArthurGlen Designer Outlet Neumünster med mærkevarer, som er nedsat med op til 70% - og selvfølgelig også byens mange "almindelige" butikker.

Weekendophold i Neumünster

Neumünster ligger omtrent midt i Schleswig-Holstein, og er den fjerde største by i delstaten. Er du til shopping er byen det rigtige sted. Her venter nemlig McArthurGlen Designer Outlet Neumünster med mærkevarer som er nedsat med op til 70 procent! Desuden er der selvfølgelig alle de "almindelige" butikker i byen.

Skulle I trænge til en pause fra indkøbene, er der dog også andet end butikker at se på i Neumünster.

Byen blev grundlagt helt tilbage i 1127 af missionæren og den senere biskop Vicelin, og udviklede sig hurtigt til et vigtigt knudepunkt for handel. Byen voksede sig stadigt større, men desværre er der i dag ikke ret mange af de ældste bygninger tilbage. Mange gik tabt i en stor brand i 1637 - og 7 allierede luftangreb under 2. verdenskrig tog også hårdt på Neumünster.

Noget er der dog tilbage, primært fra 1800- og 1900-tallet. Rådhuset, som blev opført i nygotisk stil i står der endnu og det samme gælder det karakteristiske, hvide vandtårn. Adskillige kirker har også overlevet, herunder Vicelin kirken, som er opkaldt efter byens grundlægger.

Glæd jer til en skøn weekend med fokus på shopping.

Book et skønt weekendophold i Neumünster - se alle tilbud her!