Del
Se weekendophold i Süderlügum
weekendophold süderlügum
Landhotel Tetens Gasthof byder velkommen til et skønt ophold i hyggelige omgivelser i Süderlügum, lige på den anden side af grænsen.
Glæd jer til et skønt ophold i den rolige, nordtyske landsby Suderlügum, lige på den anden side af grænsen. Tag på shopping udflugt til Flensburg eller kør en tur til Vadehavet og se den eksklusive tyske ferieø Sylt.

Weekendophold i Süderlügum

Süderlügum er en hyggelig lille landsby i det nordtyske marsklandskab, lige på den anden side af grænsen. Omgivelserne er meget rolige, og byder på mange muligheder for udflugter.

40 kilometer mod øst finder I f.eks. Flensburg, hvor den lange, attraktive gågade lokker med alskens tilbud og fristelser i de mange forskellige butikker. Er det byliv og shopping I kunne tænke jer, er der ikke noget bedre valg.

Foretrækker I derimod hav, frisk luft og flot natur, er en tur til Vadehavet lige sagen. Når I nu er på de kanter, er det helt oplagt at lægge vejen forbi den mondæne tyske ferieø Sylt. I kan køre hele vejen derover ad Hindenburgdæmningen, og nyde udsigten ud over Vadehavet undervejs.

Vel ankommet venter der jer en speciel oplevelse af flot natur, nærheden til havet og yderst eksklusive sommerhusområder. Kvadratmeterprisen på Sylt er blandt de højeste i hele Tyskland - og det kan man godt se på sommerhusene!

Glæd jer til et fredeligt ophold med mulighed for mange dejlige oplevelser.

Book et skønt weekendophold i Süderlügum - se alle tilbud her!