Del
Se weekendophold i Bohmstedt
 weekendophold bohmstedt
Glæd jer til at opleve det afslappede og charmerende bymiljø i Bohmstedt. Foto: Goegoe.
Bohmstedt er en fredelig og rolig lille by, som er opført i et frodigt og grønt landskab. Der er mange udflugtsmuligheder. Besøg f.eks. "Den Grå By ved Havet" og "Hollænderbyen".

Weekendophold i Bohmstedt

Bohmstedt er en hyggelig lille by som er opført i et område, der er præget af frodige marker og skove. Byen er et oplagt valg når man søger et ophold med fred og ro i højsædet, og samtidig gerne vil have mulighed for at tage på udflugter til seværdigheder i lokalområdet.

Blandt sidstnævnte finder i "Den Grå By ved Havet", omtrent 10 kilometer mod syd. Husum, som den rettelig hedder, byder på et charmerende og smukt, gammel bymiljø. Husum Slot og parken omkring det skal simpelthen opleves når man er på de kanter - og det samme gælder byens smukke og meget velholdte rådhus, der har mere end 400 år på bagen.

Fortsætter I lidt længere mod syd kommer i til Friedrichstadt, som både er en by og en seværdighed. Den blev opført i det 17. århundrede af hollandske flygtninge, og bærer derfor tydeligt præg af en byggestil, som adskiller sig fra den lokale. Torvet og de smalle gader omkring det byder på en speciel og meget charmerende atmosfære, som simpelthen skal opleves.

Glæd jer til et afslappende ophold med skønne udflugter.

Book et skønt weekendophold i Bohmstedt - se alle tilbud her!