Del
Se alle weekendophold i Danmark
weekendophold danmark
Et weekendophold i Danmark er et forfriskende afbræk i en travl hverdag. Her er det en hyggelig shoppingtur i midten af Aarhus, der står på programmet. Foto: Photopop.
Vælg mellem en række skønt beliggende hoteller og kroer, og glæd jer til et dejligt ophold i Danmark

Weekendophold i Danmark

Vælg mellem en række skønt beliggende hoteller, kroer og slotte overalt i Danmark. Hos Weekendophold.dk finder du altid det største udvalg af weekendophold overalt i Danmark.

Se alle tilbud på weekendophold i Danmark her

Se alle tilbud på kroophold i Danmark her

Weekendophold i hele Danmark

Hvis du allerede ved hvilken del af Danmark du gerne vil til, kan du se alle tilbud i den pågældende region ved at klikke på et af linkene herunder:

Østjylland - Nordjylland - Vestjylland - Sønderjylland - Fyn - Sjælland

Feline for 2 ophold i Danmark

Feline for 2 - Weekend
Ophold til fast, lav pris overalt i Danmark. Du får altid 2 x overnatning, 2 x aftensmad og 2 x morgenmad for 2 personer, uanset hvilket ophold du vælger. Priserne starter fra kun kr 1.599,- og går op til 2.499,-. Der er frit valg mellem alle de hoteller der ligger i den samme priskategori - prisen vil altid være den samme, uanset hvilket hotel du foretrækker. Alle priser er for 2 personer. Se tilbuddene i de forskellige priskategorier her:

Feline for 2 - Weekend til 1.599,- for 2 personer

Feline for 2 - Weekend til 1.899,- for 2 personer

Feline for 2 - Weekend til 2.099,- for 2 personer

Feline for 2 - Weekend til 2.499,- for 2 personer

Feline for 2 - City Break
Ophold til faste lave priser i spændende byer i Danmark. Antal overnatninger er valgfrit, dog skal du mindst vælge 2. Opholdet inkluderer overnatning og morgenmad i den periode, du ønsker - uanset om det er 2, 3, 4, 5 eller endnu flere overnatninger. Et City Break er en super måde at holde byferie på, fordi I har hele dagen fri til oplevelser, uden at I skal tilbage til hotellet for at spise aftensmad.

Et City Break ophold fås fra kun kr. 1.499,- for 2 personer (ved 2 overnatninger). Der er frit valg mellem alle de hoteller, som findes i hver priskategori. Klik på et af linkene for at se vores City Break tilbud:

Feline for 2 - City Break til 1.499,- for 2 personer

Feline for 2 - City Break til 1.599,- for 2 personer