Hoteller og feriecentre

Side 5 af 1

 • Alter Meierhof Vitalhotel

  Tag på weekendophold på Alter Meierhof Vitalhotel, hvor orientalsk badekultur og det franske køkken smelter sammen i en fem-stjernet oplevelse Den smukke Flensborg Fjord er et perfekt akkompagnement til hotellet, og området er naturskønt beliggende tæt ved Glücksburg, Tysklands nordligste by.
 • Altes Gymnasium

  Nyd en miniferie i den hyggelige by Husum med slot, havn, gågade med café og et nyt shoppingcenter som kulisse. Altes Gymnasium er et dejligt hotel med luksuriøse værelser. Her venter forkælelse i stilfulde og romantiske omgivelser. Restaurant ”Eucken” serverer lækker mad fra hotellets gourmetkøkken
 • Altes Stahlwerk

  Altes Stahlwerk byder jer på luksus i gamle rammer. Førhen en del af Neumünsters industri, i dag et luksuriøst hotel, der kombinerer rå elegance, rustrødt stål og industrielt design. Restaurant ”1500?C” serverer dejlig mad, og hvis I vil forkæles kulinarisk, kan I bestille bord i restaurant GUSTAVS
 • Benniksgaard Hotel

  Nænsomt renoveret og ombygget, fra landbrugsejendom til hotel ligger Benniksgaard som et smukt udgangspunkt for oplevelser såsom vandretur på Gendarmstien, Sort Sol, Gråsten Slot eller et besøg ved Dybbøl Mølle. Herfra også det det nordtyske udforskes idet det kun ligger ca. 10 km. fra grænsen ved Kruså.
 • Best Western Golf Hotel Viborg

  På Golf Hotel Viborg får du en palette af muligheder for aktiviteter, afslapnig og underholdning. Viborg by er en smuk blanding af moderne arkitektur og ældre bevaringsværdige bygninger og ligger i det smukke område hvor Hald Sø, Dollerup Bakker eller Mønsted Kalkgruber er et besøg værd.
 • Best Western Plus Hotel Fredericia

  Fredericia huser flere af Danmarks største virksomheder og har et stærkt erhvervsliv. Det er især grundet den centrale beliggenhed i trekantsområdet. Dette nyder mange gæster også godt af. Her er du tæt på strand, skov og by. Bor man på Best Western Hotel Fredericia er Den Historiske Miniby et besøg værd.
 • Das James Hotel

  Hotel Das James - her kan I kaste anker - og ånde ud!Gæster på James opleve udsigten over marinaen og de farvestrålende huse ude på molen fra de originalt designede "Lofts"-lejligheder i 2 etager og fra familie-suiterne, fra vores restauranter og fra vores badehus i tre etager med spa og den spændende "Rooftop Pool".
 • Fischerwiege am Passader See

  Landhotel Fischerwiege ligger i landsbyen Passade - i 2004 kåret ”Tysklands smukkeste landsby”. Hotellet er autentisk indrettet og ligger direkte ned til Passader See. Østersøens sandstrande er kun 10 km. væk og der kan lejes cykler på hotellet, så I kan nyde den smukke natur og landsbystemningen
 • Fuglsøcentret

  Midt i Nationalpark Mols Bjerges istidsskabte landskab ligger det moderne Fuglsøcenteret. Nationalparken er et eldorado for dig som ønsker, at vandre, cykle, fiske, ro og sejle. Der er utallige muligheder og perfekte omgivelser for en skovtur til Tinghulen, det store ishul eller nyde den blændende udsigt fra Trehøje gravhøjene.
 • Historischer Krug

  Historischer Krug ligger lige syd for den danske grænse i Oeversee, tæt på Flensburg.

Side 5 af 1