Side 6 af 1

 • Alter Meierhof Vitalhotel

  Tag på weekendophold på Alter Meierhof Vitalhotel, hvor orientalsk badekultur og det franske køkken smelter sammen i en fem-stjernet oplevelse Den smukke Flensborg Fjord er et perfekt akkompagnement til hotellet, og området er naturskønt beliggende tæt ved Glücksburg, Tysklands nordligste by.
 • Altes Gymnasium

  Nyd en miniferie i den hyggelige by Husum med slot, havn, gågade med café og et nyt shoppingcenter som kulisse. Altes Gymnasium er et dejligt hotel med luksuriøse værelser. Her venter forkælelse i stilfulde og romantiske omgivelser. Restaurant ”Eucken” serverer lækker mad fra hotellets gourmetkøkken
 • Altes Stahlwerk

  Altes Stahlwerk byder jer på luksus i gamle rammer. Førhen en del af Neumünsters industri, i dag et luksuriøst hotel, der kombinerer rå elegance, rustrødt stål og industrielt design. Restaurant ”1500?C” serverer dejlig mad, og hvis I vil forkæles kulinarisk, kan I bestille bord i restaurant GUSTAVS
 • Best Western Golf Hotel Viborg

  På Golf Hotel Viborg får du en palette af muligheder for aktiviteter, afslapnig og underholdning. Viborg by er en smuk blanding af moderne arkitektur og ældre bevaringsværdige bygninger og ligger i det smukke område hvor Hald Sø, Dollerup Bakker eller Mønsted Kalkgruber er et besøg værd.
 • Best Western Plus Hotel Böttcherhof

  Lad dig rive med af det pulserende storbyliv, den martime havnestemning, fantastiske kulturoplevelser som Hamburg til fulde lever op til, så er Best Western Plus Hotel Böttcherhof et rigtig godt valg. Der er muligheder for rundture til lands og vands eller et view fra luften i tårnet af St. Michaelis kirke.
 • Best Western Plus Hotel Fredericia

  Fredericia huser flere af Danmarks største virksomheder og har et stærkt erhvervsliv. Det er især grundet den centrale beliggenhed i trekantsområdet. Dette nyder mange gæster også godt af. Her er du tæt på strand, skov og by. Bor man på Best Western Hotel Fredericia er Den Historiske Miniby et besøg værd.
 • Das James Hotel

  Hotel Das James - her kan I kaste anker - og ånde ud!Gæster på James opleve udsigten over marinaen og de farvestrålende huse ude på molen fra de originalt designede "Lofts"-lejligheder i 2 etager og fra familie-suiterne, fra vores restauranter og fra vores badehus i tre etager med spa og den spændende "Rooftop Pool".
 • Fischerwiege am Passader See

  Landhotel Fischerwiege ligger i landsbyen Passade - i 2004 kåret ”Tysklands smukkeste landsby”. Hotellet er autentisk indrettet og ligger direkte ned til Passader See. Østersøens sandstrande er kun 10 km. væk og der kan lejes cykler på hotellet, så I kan nyde den smukke natur og landsbystemningen
 • Fuglsøcentret

  Midt i Nationalpark Mols Bjerges istidsskabte landskab ligger det moderne Fuglsøcenteret. Nationalparken er et eldorado for dig som ønsker, at vandre, cykle, fiske, ro og sejle. Der er utallige muligheder og perfekte omgivelser for en skovtur til Tinghulen, det store ishul eller nyde den blændende udsigt fra Trehøje gravhøjene.
 • Gl. Avernæs Sinatur Hotel

  Dette smukke og helt unikke landskab, danner rammerne om Gl. Avernæs Sinatur Hotel. Fra Agernæs kan man tage en tur ad den smalle dæmning til Helnæs. Helnæs er tilholdssted for mange fuglearter og her kan du også være heldig at finde sjældne planter. Nyd freden i Hotellets park eller lund eller en fredfyldt tur i kano på Helnæsbugten.

Side 6 af 1