Del
 1. Weekendophold i Danmark

  Vælg mellem en række skønt beliggende hoteller og kroer, og glæd jer til et dejligt ophold i Danmark
 2. Wellness ophold i Nordtyskland - Tilbud

  Vælg mellem dejlige hoteller i større og mindre byer i hele Nordtyskland, og glæd dig til et skønt ophold som kun handler om at at forkæle dig selv og din bedre halvdel.
 3. Weekendophold i Tyskland

  Vælg mellem en række skønt beliggende hoteller og kroer, og glæd jer til et dejligt ophold i Tyskland
 4. Weekendophold i Tönning

  Den skønne, lille by ved Ejderen byder velkommen til et super hyggeligt bymiljø som er præget af torvet og den smukke kirke på den ene side - og af den tidligere meget travle havn på den anden side.
 5. Weekendophold i Süderlügum

  Glæd jer til et skønt ophold i den rolige, nordtyske landsby Suderlügum, lige på den anden side af grænsen. Tag på shopping udflugt til Flensburg eller kør en tur til Vadehavet og se den eksklusive tyske ferieø Sylt.
 6. Weekendophold i Neumünster

  Her venter McArthurGlen Designer Outlet Neumünster med mærkevarer, som er nedsat med op til 70% - og selvfølgelig også byens mange "almindelige" butikker.
 7. Weekendophold i Lübeck

  Lübeck byder på en perlerække af smukke og meget velholdte bygninger, som er kommet til gennem byens mangeårige historie. Her venter også lækkerier af marcipan - og det mest berømte julemarked i det nordlige Tyskland.
 8. Weekendophold i Bohmstedt

  Bohmstedt er en fredelig og rolig lille by, som er opført i et frodigt og grønt landskab. Der er mange udflugtsmuligheder. Besøg f.eks. "Den Grå By ved Havet" og "Hollænderbyen".
 9. Weekendophold i Husum

  Husum byder velkommen til et charmerende og stemningsfyldt bymiljø på kanten mellem havet og marsken. Snup også en udflugt til den nærliggende og utroligt hyggelige "Hollænderby", Friedrichstadt.