Del

Oversigt

Beskrivelse

Rustik og rustrød elegance i Neumünster
Rustrødt stål, rene linjer og rå elegance går hånd i hånd med stramt industrielt design og skaber en fire-stjernet hoteloplevelse på Altes Stahlwerk i Neumünster.  

Her, 100 kilometer syd for grænsen, venter luksus i utraditionelle rammer i byens gamle stålværk, der genåbnedes som luksushotel i november 2012.  

På Altes Stahlwerk går originale elementer fra fabrikken så som lamper, møbler og maskindele op i en højere enhed med store væg- og vinduesflader, ovenlys samt moderne kunst og design.  

Perfekt til en stille stund i kaminloungen, et glas vin i vinotheket eller en drink i den tjekkede bar. Her kan en aperitif være optakt til en gourmetmiddag i hotellets restaurant, 1500°C. Navnet knytter an til dengang, hvor en ovn var noget, man smeltede jern i på Altes Stahlwerk.  

I dag er temperaturen på hotellet mere udholdelig. Helt i top er også en gang selvforkælelse i wellness-området. Ovenpå massage og behandling med produkter fra St. Barth er det oplagt at koble helt fra i relax-loungen med udsigt over Neumünster.  

5-10 minutters kørsel fra Altes Stahlwerk venter Nordeuropas største outlet-center, som åbnede i september 2012. Her handler det om shopping med stort S og favoritdesignervarer til lavpris.  

Altes Stahlwerk i Neumünster er tillige perfekt som udgangspunkt for udforskning af det idylliske Slesvig-Holsten samt kyster og strande ved Vadehavet og Østersøen.  

Ideelt til et weekendophold; ikke mindst på grund af den rustikke og rustrøde elegance på Altes Stahlwerk.

Besøg GUSTAVS  - vores nye bar og restaurant

Vi byder inden for i vores nye bar og restaurant GUSTAVS. Et længe ventet supplement til „Restaurant 1500°C“, i behagelig afstand fra de hektiske aktiviteter på hotellet. GUSTAVS er ideelt for alle, både de der ønsker at vælge deres middag fra vores a la carte menukort, og de der foretrækker en allerede sammensat menu. Det er også stedet, hvis I ønsker at nyde et glas vin, en øl eller en liflig cocktail til hyggelig musik i baren eller udendørs på terrassen.

Med sine 60 siddepladser er GUSTAVS også et nyt og særdeles velegnet bud på rammerne for små og mellemstore selskaber. Parketgulv og interiør i røde og orange farver fuldender det ægte 50’er look, som gør GUSTAVS til et reelt alternativ til „Restaurant 1500°C“.

Med vores ambitiøse og forfriskende cross over køkkenkoncept formår vores køkkenchef Alex at overraske og begejstre vores hotelgæster såvel som gæster fra selve Neumïnster og omegn.

Tag med på en spændende kulinarisk rejse, der byder på både lækre klassikere, overdådige steaks og eksotiske specialiteter.

Vores åbningstider: alle tirsdage – lørdage fra kl. 18. (Det er en god ide at resevere bord).

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  800 m
  Busstop
  1 km
  By
  700 m
  Lufthavn
  60 km
  Lystfiskeri
  6 km
  Flensburg
  95 km
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Byggeår
  2012
  Handicapvenligt
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Elevator
  Ja
  Krostue
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Kapacitet

  Antal senge
  200
  Antal værelser
  100
 • Velvære

  Dampbad
  Ja
  Massage
  Ja
  Sauna
  Ja
  Wellness
  Ja