Del
Se weekendophold i Vejle
weekendophold vejle
Den Gamle Guldsmedie i Vejle. Foto: Hubertus.
Glæd jer til at opleve Vejles levende og spændende bymidte, som byder på særdeles attraktive muligheder for shopping. De naturskønne omgivelser byder på flere muligheder for udflugter.

Weekendophold i Vejle

Vejle ligger i utroligt naturskønne omgivelser ved bunden af Vejle Fjord i en ådal, som er omgivet af høje skrænter.

I den første halvdel af 1900-tallet havde Vejle en meget stor tekstilindustri, fordi byen havde nem adgang til vandkraft. Der bliver ikke længere lavet tekstiler i Vejle, men de gamle fabriksbygninger står der endnu, og er gennem tiden blev omdannet til kunstudstillinger, erhvervslokaler og boliger.

Bybilledet er derfor en spændende blanding af gammelt og nyt, og også på en by der har fulgt med udviklingen og fundet nye måder at bruge de gamle industribygninger på.

Vejle er en en aktiv handelsby med en attraktiv og flot udsmykket gågade. Man har bevidst placeret mange boliger inde i bymidten for at sikre, at der altid er liv og aktivitet i området.

Her findes desuden et bredt og varieret udvalg af både kædebutikker og specialbutikker. Der er desuden åbnet to shoppingcentre i bymidten, nemlig Bryggen og Mary's.

Også på den kulturelle front er Vejle med i toppen. Vejle Kunstmuseum indeholder således en stor samling af moderne dansk kunst, herunder rigtig mange COBRA-værker.

Vejle Bymuseum hører i dag til i Spinderihallerne, en af de gamle industribygninger, som nu tjener et andet formål end det oprindelige.

Skovene omkring Vejle indbyder til skønne naturoplevelser. Højdepunkterne er Vejle Ådal, Grejsdalen og Munkebjergskoven, som er kendt for sine stejle skrænter. Dyrehaven byder på muligheden for at se dådyr og hjorte - og også på en flot udsigt ud over fjorden og byen.

Glæd jer til at opleve den spændende og smukt beliggende by.

Book et skønt weekendophold i Vejle - se alle tilbud her!