Del
Se weekendophold i Kiel
weekendophold kiel
Aftenstemning omkring rådhustårnet i Kiel. Foto: Arne List.
Kiel byder velkommen til en hyggelig bymidte, hvor I finder et væld af store og små butikker.

Weekendophold i Kiel

Kiel er hovedstaden og også den største by i den nordligste af de tyske delstater, Schleswig-Holstein. Byen ligger ved Kielerfjorden, og er et spændende sted at besøge. Den hyggelige bymidte med rådhuset og gågaderne byder på rigtig gode muligheder for shopping.

Byen har vokset sig stor af to årsager. Den første er, at Kiel historisk har været - og stadig er - en vigtig base for den tyske flåde, og desuden har en stor værftsindustri. Den anden grund kører I faktisk over på jeres vej til byen. Det er nemlig den 98 kilometer lange Kielerkanal, som forbinder Østersøen med Nordsøen.

I centrum finder I rådhuset og byens operahus, der er opført ved en idyllisk lille sø. Det er også i bymidten at I finder gågademiljøet, hvor et væld af store og små butikker venter.

En gang om året er byen vært for en af verdens største sejlsportsbegivenheder, en regatta for sejlskibe. Den kaldes Kieler Woche og afholdes altid i den sidste hele uge af juni, sådan at den slutter på den sidste søndag i juni. I en hel uge fester Kiel sammen med mange tilrejsende gæster, og byder på et væld af arrangementer og underholdning.

Glæd jer til at opleve den charmerende by ved Østersøens bredder.

Book et skønt weekendophold i Kiel - se alle tilbud her!