Del

Oversigt

Beskrivelse

Zum Goldenen Anker i Tönning
"Kaptajn" Peters og hans besætning byder Dem velkommen ombord. Vi håber, De får en behagelig og hyggelig tid hos os, hvor De rigtigt kan nyde opholdet i Deres "kahyt" og "Kabyssens" lækkerier. Vi håber, De vil nyde Deres ophold på Hotel "Zum Goldenen Anker". Her er De trygt i havn!

Læg blot dagligdagens stress og jag bag jer, ret blikket mod himlen, følg skyernes flugt - mestendels fra vest - og sejl med os ud mod nye og afslappende horisonter. Læn jer tilbage og nyd vores gæstfrihed, oplev hotellets og områdets traditioner, og føl jer hjemme i den hyggelige stemning.

På Hotel "Zum Goldenen Anker" bliver I kærligt vækket fra søvnen i vores bekvemme senge, i en af de nænsomt indrettede "Skipper-kahytter". Her bliver I forkælet og mødt med god gammeldags gæstfrihed i de hyggelige og maritime omgivelser.

Benyt faciliteterne ombord eller nyd den fortryllende natur udenfor til lyden af Vadehavets romantiske brusen og skvulpen. Bliv vækket af fuglenes kvidren på kajen, stå op til vores lækre morgenbord og få en glad start på en ny dag. Et ophold eller en lille ferie på Hotel "Zum Goldenen Anker" i det skønne Tønning er altid rejsen værd! Så sæt sejlene, og sæt kursen mod Vadehavet.

Begynd dagen med at svømme et par baner i vores pool eller gå en tur i sauna* eller dampbadet for at slappe af efter en lang udflugt. Få nye kræfter, og drøm jer væk til lyden af naturen og de farvestrålende indtryk på vores "Soldæk". "Soldækket" er en sand wellness-oase for både krop og sjæl.
* Bemærk sauna mod betaling (kr. 75,- pr. person/pr. gang).

Ta' ud og oplev de mange enestående og hyggelige steder i egnen rundt om Tønning. Ta' en lækker fyldt picnickurv under armen, og ta' så ud og find nye oplevelser, som I måske slet ikke anede fandtes. Oplev en "Koog" på grænsen af Vadehavet under den høje himmel. Gå langs digerne eller tværs over de grønne enge. Mød køerne på markerne eller de fredeligt græssende får. Der er så stille, roligt og fredeligt derude ...

Hotel "Zum Goldenen Anker" er det ideelle udgangspunkt for at opleve naturen og landskabet i Nordfriesland. Det er helt anderledes end Danmark - og alligevel så tæt på. Se de sjældne fugle på en vandretur eller ta' på cykeltur langs Eideren, se den store dæmning og mød menneskerne bag digerne. De kan tage på interessante udflugter til f.eks. St. Peter-Ording med den brede hvide strand, Sylt over Hinterburg-dæmningen eller det fascinerende Multimar Vadehavscenter. Der er masser af uforglemmelige øjeblikke herude i det flade land, hvor det fortryllende Vadehav er optaget på UNESCOs verdensnaturliste.

I vores restaurant kan jeres smagsløg nyde smagen af friskfangede fisk, hentet direkte fra kutterne nede på kajen, spændende gastronomiske retter, lækre hjemmebagte kager og masser af andre "syndige" måltider, kærligt tilberedt af "kaptajn" og køkkenchef Willi Peters. og næste morgen kan I glæde jer til vores store "Frieser" morgenbuffet, der serveres med udsigt til havnen. Smukkere start på dagen kan man ikke få!

NB: Værelserne befinder sig på hhv. 1. og 2. sal. Der er ingen elevator.

Fri parkering bag hotellet. EL-lader forefindes ikke.

Faciliteter

 • Generelt

  • Parkeringsmuligheder
  • Reception
 • Indretning

  • Bar
 • Velvære

  • Dampbad
  • Swimmingpool inde