Oversigt

Beskrivelse

Kaptajn Peters med besætning byder dig velkommen ombord. Du vil få en behagelig og hyggelig tid, hvor du rigtigt kan nyde opholdet i din "kahyt" samt "Kabyssens" lækkerier, her er du i tryg havn! Du bliver forkælet og mødt med god gammeldags gæstfrihed i de hyggelige og maritime omgivelser. Hotellet blev renoveret i 2013.

Værelserne
Her vil fuglenes kvidren på kajen vække dig fra søvnen i vores bekvemme senge, i en af de nænsomt indrettede "Skipperkahytter". 

De komfortable værelser har alle dobbeltseng, eget bad, sofa-/siddegruppe, WIFI, telefon, kabel-TV/parabol og hårtørrer. Alle har udsigt til havnen eller til den skønne gamle bydel af Tønning.

Værelserne befinder sig på hhv. 1. og 2. sal, og der er er ingen elevator.

Restauranten
I vores restaurant kan dine smagsløg nyde spændende gastronomiske retter, lækre hjemmebagte kager, friskfangede fisk direkte fra kutterne nede på kajen og masser af andre "syndige" måltider, alt kærligt tilberedt af "Kaptajn" og køkkenchef Willi Peters. Om morgenen kan du glæde dig til vores store "Frieser" morgenbuffet, der serveres med udsigt til havnen - smukkere start på dagen fås ikke! På den overdækkede udendørsterrasse, hvor det traditionelle nordfriesiske køkken også kan nydes, er der udsigt til havnen, og i den hyggelige krostue/bar kan dagen klinge af med lidt godt til ganen, mens nye planer lægges.

Wellness
Benyt faciliteterne ombord eller nyd den fortryllende natur udenfor, mens lyden af Vadehavets romantiske brusen og skvulpen kærtegner dit øre. Begynd f.eks. dagen med at svømme et par baner i vores pool eller gå i sauna (mod betaling) eller dampbad efter en lang gå-/cykeltur. Tank nye kræfter med de farvestrålende indtryk på vor "Soldæk", en sand wellness-oase for både krop og sjæl.

Oplevelser
· Med en lækker fyldt picnickurv kan I tage på opdagelse i de mange enestående og hyggelige steder i egnen omkring Tønning
· Oplev en "Koog" på grænsen af Vadehavet under den høje himmel
· Gå langs digerne eller tværs over de grønne enge, hvor du kan møde køer eller fredeligt græssende får på markerne
· Opdag naturen og landskabet i Nordfriesland, der er helt anderledes end Danmark, men stadig så tæt på
· De sjældne fugle kan du møde på en vandretur
· På cykeltur langs Eideren ser du den store dæmning og møder menneskerne bag digerne
· Tag på interessante udflugter til f.eks. St. Peter-Ording med den brede hvide strand, Sylt over Hinterburg-dæmningen eller det fascinerende Multimar Vadehavscenter
· Besøg de nærtliggende småøer

Der er masser af uforglemmelige øjeblikke i det skønne og flade landskab, hvor det fortryllende Vadehav er optaget på UNESCOs verdensnaturliste. Det venlige personale er meget gerne behjælpelig med yderligere informationer og ideer til aktiviteter.

Diverse
Fri parkering bag hotellet
El-lader forefindes ikke
Et husdyr tillades

Faciliteter

 • Generelt

  • Parkeringsmuligheder
  • Reception
 • Indretning

  • Bar
 • Velvære

  • Dampbad
  • Swimmingpool inde