Oversigt

Beskrivelse

Kaptajn Peters og besætning byder jer velkommen ombord. Her kan I se frem til et hyggeligt ophold med maritim stemning i den charmerende, nordtyske by Tønning. I bliver forkælet og mødt med god gammeldags gæstfrihed i smukke omgivelser direkte ud til vandet.

Værelserne
Her vil fuglenes kvidren på kajen vække jer fra en nats søvn i de komfortable senge. De nænsomt indrettede Skipperkahytter er fulde af charme og er det helt perfekte frirum til en weekend væk hjemmefra. Værelserne har alle dobbeltsenge, eget bad, sofa-/siddegruppe, WIFI, telefon, kabel-TV/parabol og hårtørrer. Alle har udsigt til havnen eller til den skønne gamle bydel af Tønning.

Værelserne befinder sig på hhv. 1. og 2. sal, og der er er ingen elevator.

Restauranten
I vores restaurant kan jeres smagsløg nyde spændende gastronomiske retter, lækre hjemmebagte kager, friskfangede fisk direkte fra kutterne nede på kajen og masser af andre udsøgte måltider, altsammen kærligt tilberedt af kaptajn og køkkenchef Willi Peters. Om morgenen kan I glæde jer til den store morgenbuffet, der serveres med udsigt til havnen – en smukkere start på dagen fås ikke! På den overdækkede udendørsterrasse, hvor det traditionelle nordfriesiske køkken også kan nydes, er der udsigt til havnen, og i den hyggelige krostue/bar kan I afslutte dagen med lidt godt til ganen.

Wellness
Afslapning og velvære er en vigtig del af et hvilket som helst weekendophold. På Hotel Zum Goldenen Anker kan I starte dagen med en svømmetur i poolen, slappe af på soldækket med en kop eftermiddagskaffe eller geare ned i saunaen efter en cykeltur rundt i byen.

Oplevelser i nærheden
- Med en lækker fyldt picnickurv kan I tage på opdagelse i de mange enestående og hyggelige steder i egnen omkring Tønning.
- Gå langs digerne eller tværs over de grønne enge, hvor du kan møde køer eller fredeligt græssende får på markerne.
- Opdag naturen og landskabet i Nordfriesland, der er helt anderledes end Danmark, men stadig så tæt på.
- Hold øje med sjældne fugle på en vandretur i området.
- Tag på cykeltur langs Ejderen og oplev den store dæmning.
- Tag på interessante udflugter til f.eks. St. Peter-Ording med den brede hvide strand, vadehavsøen Sylt eller det fascinerende Multimar Vadehavscenter.

Der er masser af uforglemmelige øjeblikke i det skønne og flade landskab, hvor I bl.a. kan opleve det fortryllende Vadehav, som er optaget på UNESCOs verdensnaturliste. Det venlige personale er meget gerne behjælpelig med yderligere informationer og ideer til aktiviteter.

Diverse
- Fri parkering bag hotellet.
- El-lader forefindes ikke.
- Et husdyr tillades.

- Receptionstider:
 - 
Mandag, onsdag og torsdag:  fra kl. 17.00
 - Tirsdag: LUKKET (nøglen til værelset ligger så i nøgleboksen) 
 - Fredag, lørdag og søndag: åbent hele dagen

Faciliteter

 • Generelt

  • Parkeringsmuligheder
  • Reception
 • Indretning

  • Bar
 • Velvære

  • Dampbad
  • Swimmingpool inde