Del

Oversigt

Beskrivelse

Hotel Vinhuset har siden 1778 været Næstved’s Hotel. Dele af den fantastiske bygning går helt tilbage til 1500 tallet, og Hotel Vinhuset fremstår nu som et funktionelt hotel, der oser af atmosfære i de historiske rammer.

Hotellet er beliggende i den gamle bydel af Næstved, lige ved byens torv og gågaden med mange attraktive specialforretninger. Hotellet gennemgik en omfattende renovering i 2006, men har bevaret en række originale historiske træk.

Hotellet har 56 værelser der alle har bad, toilet, tv samt trådløst netværk. Standard værelserne har alle samme stil og faciliteter a la 1930’ernes ”art deco”, dog er indretningen individuel på hvert værelse.

Hotel Vinhuset har 2 restauranter, Restaurant Bytinget der ligger i den fredet del af bygningen med udsigt ud til Sct. Peders kirke og Vinhusgade.

Restaurant Vinhuskælderen er hotellets a la carte restaurant, der ligger i kælderen under hotellet med hvælvinger tilbage fra 1400-tallet

Maden er lavet fra bunden, baseret på danske råvarer med et nordisk tvist. Menuerne skifter flere gange om året da sæsonens råvarer der altid er i fokus.

Som inspiration til lokale attraktioner kan nævnes et besøg på Gavnø Slot, Bonbon-Land (9 km), trætopbanerne Camp Adventure, eller måske et besøg på Sydsjællands bedste badestrand ved Karrebæksminde.

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen på Hotel Vinhuset.

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  1 km
  Busstop
  50 m
  Hav/fjord
  200 m
  Indkøb
  100 m
  Lystfiskeri
  200 m
  Lufthavn
  88 km
 • Generelt

  Renoveret
  2006
  Allergivenligt
  Nej
  Reception
  Og
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
 • Kapacitet

  Antal senge
  105
  Antal værelser
  56