Del

Oversigt

Beskrivelse

Ramada Flensburg er beliggende i den gamle bydel lige ved havnen, med udsigt over fjorden og kun 50 meter fra byens lange og spændende gågade med de gode shopping muligheder.

Går du en tur i området, vil du møde toppede brosten og smalle hyggelige gader samt det livlige havnemiljø.

Fra hotellets restaurant og bar er der en fantastisk udsigt over Flensborg havn. Det oplagte valg for alle, der ønsker et weekendophold midt i en af Nordtysklands hyggeligste byer med en maritim atmosfære.

Ramada Flensburg kalder sig ’Velværehotellet mellem havene’. Et klassisk city-hotel med alle nødvendige servicefaciliteter til gæsterne. Det er af de få hoteller i byen med en tilhørende restaurant. Her serveres der morgenmadsbuffet, frokost og aftensmad. På menukortet finder man internationale og regionale specialiteter, så som fisk og selvfølgelig en god schnitzel.

Specielt om sommeren er der meget liv på gaderne rundt om hotellet, hvor man finder mange barer og caféer.

Mellem indkøbsturene kan man slappe af i hotellets saunaområde, eller tage en drink i baren ved siden af receptionen. Dér kan de danske gæster henvende sig, hvis de gerne vil have tips til udflugter.

De 95 værelser er behageligt indrettet.

Der er rabat på parkering i p-huset (max højde 1,90) ved siden af hotellet, rabatkupon udleveres i receptionen (ca. DKK 60,- pr. døgn).

Fra 1/1-2018 har Flensborg by pålagt alle overnatningssteder at opkræve turistskat, der udgør 7,5% af overnatningsprisen.


JSS 6/13

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  1,7 km
  Busstop
  0,2 km
  Golfbane
  18 km
  Hav/fjord
  0,5 km
  Indkøb
  50 m
  By
  100 m
  Lufthavn
  155 km
 • Generelt

  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Elevator
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Kapacitet

  Antal senge
  198
  Antal værelser
  95