Del

Oversigt

Beskrivelse

Velkommen til Hotel Vissenbjerg Storkro, der er et af den hyggelige fynske landsbys vartegn. Hotellet ligger i dejlige, grønne omgivelser, hvorfra der er nem adgang rundt til naturskønne områder.

Fynske fristelser
Holder du ferie på Vissenbjerg Storkro på Fyn, får du lidt af det hele – alt sammen meget tæt på! Her er kort afstand til gode shoppingmuligheder i Odense, fine strande og et herligt smukt kuperet landskab, der skaber de optimale forhold på spændende cykelture. Også lystfiskere og lystsejlere kan glæde sig til de mange muligheder i området.

Vissenbjerg Storkro er et moderne, 3-stjernet hotel i kun 2 etager i hjertet af det fynske turistparadis. Beliggenheden er så central i landet, at 80% af Danmarks befolkning kan nå til hotellet inden for 2 timer.

Fyn er en eventyrlig ø, hvor I finder idylliske byer med bindingsværksbygninger, betagende slotte, stemningsfyldt by- og havneliv og det smukke sydfynske Øhav. Alle attraktioner er inden for rækkevidde: I Odense kan man bl.a. besøge H.C. Andersen’s Hus, Jernbanemuseet, Den Gamle By og Zoologisk have. Vissenbjerg Terrarium har Skandinaviens største samling af levende padder og krybdyr. Derudover er der korte afstande til Frydenlund Fuglepark, Fun Park Fyn, Fåborg, Svendborg, Egeskov Slot og Valdemars Slot for blot at nævne nogle af de mange muligheder.

Vi håber, at I får rigtig gode oplevelser, mens I er gæster hos os.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.
Fri parkering ved hotellet / EL-lader forefindes på forespørgsel