Oversigt

Beskrivelse

Et eventyrligt hotel
Netop sådan et danner rammen om jeres ophold på Hotel Das James. Hotellet ligger ved Sonwik Lystbådehavn i den inderste del af Flensborg Fjord, helt tæt på Danmark. I kan stadig være blandt de første, der oplever det nye hotels ”Urban Style” – ren forkælelse. Det er bare et besøg værd, og i Flensborg føler danskere sig altid velkommen. 

Værelser
Værelserne er udstyret med alt det nødvendige, samt uventet luksus; en dejlig stor seng med box-springmadrasser, stort badeværelse med brusebad, minibar (gratis mineral-/sodavand/kaffe, TV, gratis WIFI, ”SuitePad" (online underholdningssystem), klimaanlæg og safe. Værelserne er på 23-25 m² og har udsigt over gården/haven = bare luksus!

DAS GRACE* - CASUAL FINE DINING
(1* MICHELIN SAMT EN GRØN MICHELIN STJERNE FOR "BÆREDYGTIGHED")
Opmærksom service og uovertruffen gastronomi - inspireret af vores James Farm og fjorden lige udenfor - forkæler gæsterne på Restaurant Das Grace med nye smage og spændende menu-sammensætninger. 
På Das Grace kommer I til at nyde de bedste råvarer og produkter fra vores egen James Farm og fra lokale og regionale marker, enge, åer og farvande.. 
Den elegante atmosfære og den hippe gastronomi, skabt af vores køkkenchef Quirin Brundobler, souschef Norbert Fervágner og deres dedikerede team, kombineret med de nøje udvalgte ædle dråber fra vores restaurantchef og sommelière Morlin Jochimsen, skaber de enestående oplevelser af ren nydelse på Das Grace.
Torsdag - søndag kl. 18.00 - 22.00. (Bordbestilling nødvendig)

”James Farmhouse”: Det er en fornøjelse at følge kokkenes forberedelser i de to åbne køkkener. Helt efter gæsternes individuelle ønsker anrettes de frisk tilberedte retter dekorativt på tallerkenen. Spændende og anderledes anbefalinger fra køkkenkunstnerne giver jer helt nye og fantastiske smagsoplevelser, som ingen fortryder.

”The Lion”: Inspirerende snakke og mødet mellem mennesker trives godt her i de hyggelige hjørner og over de liflige drinks. Her møder I andre glade tillidsfulde gæster, der er nysgerrige efter nye smagsoplevelser og bliver begejstret af og for det. Skulle I få trang til lidt at spise lidt, er der et udvalg af lækkerier på bar-menukort. I ”Smokers-Lounge” er der plads og atmosfære til at nyde tobak blandt ligesindede.

Wellness “Five Senses“ er det nye hideaway ved Flensborg Fjord
Wellnessafdelingen ”Five Senses” er et helt særligt sted, hvor krop og sjæl mødes i harmoni. I det store og innovativt indrettede badehus på 2.000 m² på 3 etager findes bl.a. et ”Voksen-SPA” med en spektakulær Rooftop-pool med panoramaudsigt og pejs, et ”Beauty SPA” med både traditionelle og moderne behandlinger (mod forudbestilling), et orientalsk Hamam og et saunalandskab. Ægte forkælelse for krop og sjæl. Nogle områder har aldersbegrænsning. 

Der er fri adgang til:
· badehus i 3-etager med saunaområde, afslapningsområder og "Rooftop" indendørs/udendørs pool
· underjordisk bokse-/fitnesscenter

Alle spa-områder må kun anvendes med badetøj eller badekåbe, hvorimod saunaerne er tekstilfrie områder. De yngste gæster er ifølge med en voksen altid velkomne i det 400 m² store ”Børne-SPA” i ren Ibiza-stil. Her har de deres egen sauna, indendørs pool, en stor lounge med legemuligheder og et populært børnekøkken. Familien kan hygge sig med at lave mad og spise sammen, pjaske i poolen, rejse afsted til fantasiens verden eller danse i børne-disco. På udvalgte tidspunkter vil der være pædagogisk kompetent personale til stede.

I ”James Underground Gym” kan I få pulsen op og vedlige holde formen trods ferien! He kan I også prøve eventuelle nye motionsformer som f.eks. boksning og crossfit.

Oplevelser/aktivitet
· Den skønne fjord med den friske vind, bølgerne og den smukke natur i kystlandskaberne.
· Den stolte havneby med den lange danske historie, de gamle velrestaurerede købmandsgårde og herskabshuse, de velbevarede lagre ved havnen, de små stræder og de hyggelige butikker.
· En lang gåtur langs fjorden, en cykeltur med picnic-kurv i omegnen eller nyd badelivet og sejlsports-aktiviteterne i bunden af Flensborg Fjord.

Udflugter/seværdigheder i nærheden
· Ben's Fischhütte
· Kruse Galerie & Hof
· Johannsen Rum
· Museumshavn /-bjerg med Istedløven
· Nikolai + Marienkirche
· Geltinger Birk

Diverse
P-pladser i hotellets p-hus, mod gebyr.
 

Faciliteter

  • Generelt

    • Husdyr tilladt
    • Parkeringsmuligheder
  • Indretning

    • Bar
    • Restaurant
    • Røgfrit hotel
  • Udstyr

    • Gratis WIFI
  • Velvære

    • Sauna
    • Swimmingpool inde
    • Swimmingpool ude
    • Wellness