Del

Oversigt

Beskrivelse

Velkommen til Drewitzer See – midt i skoven!
Nyd en fredfyldt og afslappende ferie ved søen midt i skoven og udforsk områdets smukke natur.

Det 14-hektar store resort er omgivet af det pragtfulde Müritz-Nationalpark i Nossentiner/Schwinzer Heide. Stedet ligger midt i skoven med reception, restaurant med regionalt og internationalt køkken, restaurant terrasse med udsigt over søen, spa, sauna, massage (mod betaling), indendørs swimmingpool, tennisbane, minigolf, bordtennis, cykeludlejning og gratis parkering.

Mecklenburgs sødistrikt er det største sammenhængende område af søer i Tyskland med mere end tusind store og små søer forbundet af floder og kanaler. Mellem de skovklædte bakker og fredfyldte søer fascinerer landskab også med en kulturelle rigdom i form af utallige herregårde og slotte, gamle parker og haver, monumenter, kunstskatte, museer og gallerier. Her findes spor af kendte og berømte kunstnere som Ernst Barlach og Fritz Reuter. Ta’ på opdagelse på de mange cykel-og vandrestier - f.eks. ligger byen Waren an der Müritz kun 30 km fra feriecentret.

Drewitzer Sø er kendt for det rene og klare vand. Ro ud på søen i en af de godkendte robåde og nyde den totale stilhed. Idet søen er fredet, er det forbudt at sejle med kano, motor-, sejl-, gummi- eller motorbåd; desuden må der ikke dykkes, surfes eller fiskes fra bredden. Den lille strand indbyder til afslapning og hygge.

Benyt jer også af de mange fritids- og underholdnings-faciliteter i Van der Valk Resort Linstow (10 km). Nogle faciliteter er mod gebyr.

OBS: vi gør opmærksom på at alle billeder fra husene er boligeksempler, idet indretning og udstyr varierer.

Faciliteter

 • Afstande

  Hav/fjord
  50 m
  Indkøb
  12 km
  Lystfiskeri
  6 km
  By
  25 km
  Flensburg
  340 km
  Rostock
  80 km
  Puttgarden
  274 km
 • Generelt

  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Indretning

  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Udstyr

  Gratis WIFI
  Ja
 • Velvære

  Fitnesscenter
  Ja
  Sauna
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Wellness
  Ja