Del

Oversigt

Beskrivelse

Hotel Årslev Kro – i rolige omgivelser tæt på Aarhus
På Hotel Årslev Kro kan I opleve følelsen af at være på landet og samtidig være tæt på de mange kulturelle oplevelser og attraktioner, som Aarhus byder på. Ud fra de mange muligheder for tilbyder hotellet forskellige ophold med hver sit tema.

F.eks. kulturophold med adgang til Kunstmuseet ARoS eller Den Gamle By i Aarhus. ARoS byder på mange spændende kulturelle oplevelser og udstillinger. Tag også en tur op i toppen af museet og oplev den imponerende "Rainbow Panorama" med en fantastisk udsigt over Aarhus. I kan også træde et skridt tilbage i tiden og få et historisk tilbageblik i livet i "gamle dage" i Den Gamle By. Oplev en mindre dansk købstad helt tilbage fra 1600-tallet til i dag med huse, boliger, butikker og værksteder.

Hotel Årslev Kro tilbyder også golfophold for både nybegyndere og elitespillere, og romantiske weekendophold i rolige omgivelser og en behagelig atmosfære.

Hotellet er gennemgående holdt i en klassisk stil med respekt for tiden omkring hovedbygningens oprindelse i 1800-tallet. Interiøret er sofistikeret og elegant, hvilket giver en varm og blomstrende atmosfære. Værelserne er indrettet med sin helt egen charme.

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Faciliteter

 • Generelt

  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Gratis parkering
  Ja
 • Indretning

  Restaurant
  Ja
 • Kapacitet

  Antal værelser
  78