Del

Oversigt

Beskrivelse

Beliggende i historiske omgivelser helt ned til Flensborg havn bliver man på Hotel Hafen Flensburg mødt af en førsteklasses service samt en helt unik, maritim udsigt – perfekt til afslapning og forkælelse.

I hotellets stemningsfyldte og hyggeligt indrettede Restaurant Columbus lægges vægt på at servere retter udført med fokus på anvendelse af velsmagende, regionale råvarer i høj kvalitet.

Hotellets indretning er smagfuld og fint afstemt, således at de 69 forskellige værelser og suiter alle afspejler hotellets historiske og maritime charme.

Takket være det mangfoldige arkitektoniske udtryk, der kendetegner de enkelte bygninger, virker værelserne fascinerende i kraft af deres individuelle særpræg – der er ikke to værelser, der ligner hinanden. Endvidere sørger kombinationen af talrige vinduer, naturlige materialer og lette farver for en behagelig atmosfære.

Vores wellness område er klar til at tilbyde vores gæster på sauna, stillezone, rum til massagebehandlinger (mod betaling) samt træningsmaskiner.

Flensborg bycentrum har Slesvig-Holstens længste gågade med et væld af både spændende specialbutikker og kendte kædeforretninger. Læg også vejen forbi de hyggelige baggårde – væk fra hovedstrøget, hvor der er endnu flere interessante småbutikker og pragtfulde spisesteder at udforske!

Interessant er det også at dykke ned i Flensborgs fascinerende maritime historie med et besøg på Schifffahrtsmuseum Flensburg eller fordybe sig i områdets kunst- og kulturhistorie på Museumsberg Flensburg.

Hotel Hafen Flensburg råder over et begrænset antal gebyrpligtige parkeringspladser i henholdsvis parkeringskælder samt på udendørs parkeringsareal (8 euro pr. dag). Parkeringspladserne kan ikke forhåndsreserveres. I parkeringskælderen er der to Tesla Supercharger samt en ladestander til andre elbiler gratis til rådighed for vores gæster.

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  10 min
  Flensburg
  150 m
  Rostock
  283 km
  Puttgarden
  181 km
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
 • Generelt

  Handicapvenligt
  Ja
  Allergivenligt
  Nej
 • Indretning

  Café
  Ja
  Elevator
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Udstyr

  Gratis WIFI
  Ja
 • Velvære

  Sauna
  Ja