Del

Oversigt

Beskrivelse

Ved indgangen til Øhavets hovedstad og den perfekte udgang til alle øerne, finder du Christiansminde. Vandre-eller cykelture, kajak, lystfiskeri, dykning, smagsoplevelser ud over det sædvanlige, sejladser og meget, meget mere venter dig på Christiansminde, – uanset om du er her på ferie eller som deltager i en konference eller et kursus. Brug de fantastiske naturrammer, – eller slap af på din egen balkon eller terrasse og nyd den fantastiske udsigt.

I Panorama Restauranten kan du nyde Rasmus Urups tryllerier på tallerkenerne med toner af det nordiske køkken og sæsonens råvarer – lokalt når det er muligt. Rasmus er sammen med resten af staben, altid vært for gode oplevelser! Her kan du forkæle dig selv igennem alle årstiders smage og udtryk, akkompagneret af den skønneste udsigt over sundet.

Hotel Christiansmindes værelser har køleskab, kaffe- og tefaciliteter, TV samt balkon eller terrasse. Nogle af værelserne har havudsigt.

Der er masser af oplevelser for hele familien i Christiansminde og omegn. Tæt på hotellet finder du f.eks. minigolf, legeplads, badestrand, galleri DGV, anløbsbro for M/S Helge, og er du til cykle-, MTB-, vandre- eller kajakture finder du Fyns bedste ruter lige uden for døren. Du kan låne vore ”røde cykler” gratis til småture, - og vi hjælper gerne med kontakt til udlejere af kajakker, MTBs, racer- og turcykler. Vi har ligeledes nogle fiskestænger, som du kan låne.

Har du lyst til spændende dagsture må du ikke gå glip af f.eks. Valdemars Slot, Egeskov Slot, Naturama, Lystsejladsmuseet, Gorilla park, Forsorgsmuseet – for bare at nævne nogle af attraktionerne. Er det dit første besøg på Fyn, kunne HC Andersens Hus, Nyborg Slot, Odense Zoo m.fl. også være et besøg værd.

Og glem så ikke at Svendborg er én af landets to CittaSlow byer. Det giver sig bl.a. udtryk ved at du her finder en by, hvor der tilbydes et væld af kulturelle, kulinariske, sportslige aktiviteter, til glæde for både de lokale borgere og de besøgende i området.

2/11

 

Faciliteter

 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Handicapvenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2008
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Elevator
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Velvære

  Fitnesscenter
  Ja