Del

Oversigt

Beskrivelse

NYHED:I foråret 2020 åbner Mango´s nye 4-stjernede tilbygning med lækre, lyse værelser og wellness-afdeling.

Mango´s Strandhotel
Lige midt i Eckernförde bugt og i første strandrække ligger Mango´s Strandhotel. Værelserne er individuelt indrettet og enkelte værelser er med altan og har udsigt over Østersøen. Glæd jer til hyggelige stunder på hotellet og nyd den uformelle atmosfære - let, afslappet og fri - det er ferie på Mango’s Strandhotel!

På Restaurant Mango´s serveres der regionale og internationale lækkerier, når det dygtige team tryller i køkkenet. Når solen skinner, kan I nyde maden udendørs på hotellets hyggelige terrasse. Mango´s Strandhotel er et godt udgangspunkt for ture i lokalområdet. Der er masser af muligheder for såvel par som familier med små og store børn.

Tur for 2
Den tidligere havneby, Eckernförde, er i dag en livlig badeby med stejle kyster og strande så langt øjet rækker. Fra hotellet er der blot 15-20 minutters gang via strandpromenaden til Eckernfördes havn og de små, hyggelige indkøbsgader. Her kan I ose i den hyggelige gågade, og er det tid til en pause, så er der mange hyggelige caféer at vælge imellem. Ønsker I at besøge en lidt større by, er Kiel ikke langt væk.

Er man til aktiv ferie, er der også nok at se til. I kan blandt andet vandre ad klintekyststien, spille golf, opleve lokalområdet eller tilbringe en dejlig dag med svømning, sauna og afslapning i nabobygningen hos ”Meerwasser Wellenbad”.

Familietid
Der er mulighed for at surfe, spille minigolf og fodboldgolf i området ved Eckernförde. Familiens mindste vil desuden elske en tur i Tierpark Gettorf, hvor I kan kigge på alt fra kaniner og heste til zebraer, kænguruer og aber. Dyreparken ligger blot 15 minutters kørsels fra hotellet.

Hvis en køretur på 25 minutter ikke gør jer noget, kan i opleve vikingetiden, jernalderen og middelalderen på Danevirke museum. Hvis turen skal være kortere og mere actionfyldt, kan hele familien svinge sig som Tarzan i trætoppene i klatreparken i Altenhof. Lige ved siden af hotellet ligger desuden et badeland med beskedne entrepriser.

OBS: Lokalbanen kører imellem hotellet og stranden.  / Alle værelser er individuel indrettet og billederne er boligeksempler.

EL-lader forfindes ikke

 

 

Faciliteter

 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja