Del

Oversigt

Beskrivelse

Sinatur Hotel Skarrildhus ligger omgivet af skov, park, enge og åer midt på den jyske hede, men stadig tæt på Herning. Du får her masser af lys, luft og natur på denne smukke gamle klædefabrik, hvor lokalerne emmer af historie. I parken kan du om foråret nyde de mange rhododendronbuske.

Restauranten på Sinatur Hotel Skarrildhus har udsigt til vores skønne gård. Om sommeren åbner vi dørene for servering ude, og om vinteren laver vi bål. Vores kokke er inspireret af det nordiske køkken og laver hjemmelavede specialiteter helt fra bunden. Alt bliver tilberedt af sæsonens friske og helst økologiske råvarer. Vi har stor respekt for naturen og henter råvarerne så tæt på som muligt. Vores vinkort indeholder et stort udvalg af udsøgte vine til rimelige priser. Her er smukke lyse lokaler, hvoraf de fleste har parkudsigt. Slet og ret de perfekte rammer for et vellykket ophold på Sinatur Hotel Skarrildhus.
Tag plads i vores stemningsfulde restaurant, og lad os kræse for dine sanser.

Sinatur Hotel Skarrildhus tilbyder forskellige oplevelser og aktiviteter henover året, som f.eks. golftour, vandre- og cykelture i område, besøg på museet HEART i Herning eller meget andet. Man kan også bare gå sig en tur i den romantiske park og betragte de herskabelige bygninger der fortæller en historie fra en længst svunden tid.

Husdyr tilladt - på forespørgsel mod gebyr
Fri parkering ved hotellet, samt gratis opladning af El-biler.

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  18 km
  Busstop
  2 km
  Golfbane
  18 km
  Hav/fjord
  55 km
  Indkøb
  2 km
  Køretid LEGOLAND (min.)
  40
  LEGOLAND
  32 km
  By
  2 km
  Lufthavn
  32 km
 • Aktiviteter

  Dart
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
 • Generelt

  Handicapvenligt
  Ja
  Allergivenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Og
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Elevator
  Ja
  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  150
  Antal personer selskaber
  130
  Antal senge
  130
  Antal værelser
  81