Del

Oversigt

Beskrivelse

Hotel Skanderborghus er smukt beliggende midt imellem Skanderborg Sø og Lillesø, kun 3 minutters kørsel fra det centrale Skanderborg.

Værelserne er nyistandsat og individuelt indrettedeså vi kan ikke garantere at I lige netop får et af de værelser, der vises her på hjemmesiden - men vi kan love, at værelserne lever op til forventningerne.

I vores panoramarestaurant, med pragtfuld udsigt over sø og skov, serveres veltillavet mad inspireret af såvel det danske som udenlandske køkken. Om aftenen kan gæsterne slappe af med en drink i hallen eller nyde en aftentur i skoven eller ved søen.

Fra maj til september er det muligt at gå ombord på båden "Dagmar", der lægger til lige ved hotellet. Så kan I betragte hotellet og skovene fra vandsiden på en hyggelig sejltur på søerne.

Omegnen byder også på adskillige naturskønne cykel- og vandrestier samt rig mulighed for shopping i Skanderborgs smukke og hyggelige bymidte. I øvrigt omfatter aktivitetsudbuddet i nærheden lystfiskeri, sejlsport, svømning og tennis.Der findes også 7 golfbaner inden for en radius af 30 km fra hotellet, og hotellet hjælper gerne med at booke plads. Aarhus ligger under 30 minutters kørsel fra Skanderborghus.

- En perle ved sø og skov –

Faciliteter

 • Afstande

  LEGOLAND
  76 km
  Banegård
  1 km
  Busstop
  50 m
  By
  1 km
  Golfbane
  4 km
  Indkøb
  1 km
  Køretid LEGOLAND (min.)
  90
  Lufthavn
  25 km
  Lystfiskeri
  50 m
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Byggeår
  1961
  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  350
  Antal personer selskaber
  350
  Antal senge
  100
  Antal værelser
  50