Del

Oversigt

Beskrivelse

Bromølle Kro & Hotel ligger i centrum af Vestsjællands Amt, med ca 25 km til henholdsvis Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Sorø. Bromølle Kro er det perfekte sted, hvis man ønsker et fredeligt ophold i naturskønne omgivelser, med dejlig mad og god betjening.

Vores hyggelige restaurant, vender ud mod Åmose Å. Langs hele restauranten har vi lavet en dejlig terrasse, hvor der om sommeren nærmest er sydlandsk stemning. Køkkenet er en blanding af det traditionelle danske krokøkken og det nye danske køkken, og menukortet skiftes ud ca. 3 gange om året + der hver måned serveres en sæsonbestemt emnu.

I Rigsarkivet ligger et gavebrev underskrevet af Biskop Absalon. Den 8. Juni 1198 forærede han området ved Bromølle Kro, der dengang hed Nævitzbro, til Sorø Kloster. Det var datidens trafikknudepunkt og det eneste sted på Sjælland, hvor Åmosen kunne passeres i nord-sydlig retning. På en ø i vadestedet blev en vandmølle opført, og bønderne kom langvejs fra for at få malet deres korn. Da køen ved møllen ofte var lang, begyndte mølleren at beværte de ventende med mad og drikke, og det blev starten på det vi i dag kender som Bromølle Kro.

Der er ikke mindre end 4 meget smukke godser indenfor en radius af 5 km fra kroen. Desuden ligger Tissø og Skarresø tæt på. Så er man til natur er der masser af muligheder for at nyde noget af det smukkeste danske natur der findes. Der er også rig mulighed for at gå en tur i skoven lige omkring Bromølle Kro og nyde årstidernes skiften der hvor man ser det allermest.

 

OBS: Værelserne er af forskellige indretning.
Værelserne ligger nede bagved kroen, med skoven på den ene side og åen på den anden. På den måde vil man altid have fred og ro når man skal sove.
Der er så stille, at man meget ofte kan opleve rådyr, ræve, fasaner og andre dyr som kommer ud på skråningen op til skoven, for at finde føde.

Hund  - må KUN medbringes på forespørgsel.

Faciliteter

 • Afstande

  LEGOLAND
  195 m
  Banegård
  7 km
  Busstop
  100 m
  By
  6500 m
  Golfbane
  24 km
  Hav/fjord
  18 km
  Indkøb
  6500 m
  Køretid LEGOLAND (min.)
  120
  Lufthavn
  91 km
  Lystfiskeri
  18 km
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Byggeår
  1997-2010
  Handicapvenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Renoveret
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  130
  Antal personer selskaber
  180
  Antal senge
  64