Del

Oversigt

Beskrivelse

Hjerteligt velkommen på vores **** Strandhotel lige bag diget ud til den smukke Hohwachter Bucht. Her kan I glemme alt om hverdagens stress og jag, og forkæle jer selv med en afslappet "time out"! Her vil I opleve, at hygge og ægte gæstfrihed, afslappet nydelse og enestående naturoplevelser står i centrum. Uanset årstiden sikrer Strandhotels mange  forskellige muligheder og Østersøen lige uden for døren, at I altid får en sund og energi-givende ferie.

Strandhotellet har 184 hyggelige og godt indrettede værelser. Værelserne vender enten imod land eller havet, hvorfra I kan nyde en fantastisk udsigt over enten klitterne eller Østersøen. Til bevægelseshæmmede findes værelser med specielt udstyrede bruse- og badefaciliteter.

I Restaurant "Sonnenrose" er der åbent for betjening fra morgen til sen aften. Om morgenen kan du nyde en delikat og lækker morgenmadsbuffet, der serveres i restaurantens "Wintergarten". Både til frokost og middag serverer "Sonnenrose" delikate a la carte retter og lejlighedsvis buffet med forskellige temaer. Når dagen går på hæld, mødes vores gæster ofte over et godt glas øl, en cocktail eller en af vores kaffespecialiteter i vores nye, charmerende hotelbar.

Hører I til dem, der søger ro og afslapning, kan I nyde den ultimative vandoplevelse ved pool området, hvortil der er direkte adgang fra hotellet. Området har to swimming pools, finsk sauna, sanarium (en kombination af sauna og dampbad), romersk dampbad, friluftssauna, fitnessområde og snack bar.

Hotellets "Wellness-oase" findes sammen med pool-området; her venter der jer behagelige timer med helsebringende afslapning.
Det er gratis for hotellets gæster at benytte svømme- og badefaciliteter.

OBS: Mindre tillæg for besøg af saunalandskabet (tekstilfrit område). Kun adgang for personer over 18 år.

OBS: Der opkræves særskilt kurskat på 1-2 Euro pr. person/dag.

 

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  7 km
  Busstop
  500 m
  By
  7 km
  Golfbane
  16 km
  Hav/fjord
  200 m
  Indkøb
  500 m
  Lufthavn
  120 km
  Lystfiskeri
  500 m
 • Generelt

  Byggeår
  1972
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2008
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Elevator
  Ja
  Krostue
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  1000
  Antal personer selskaber
  130
  Antal senge
  368
  Antal værelser
  184
 • Velvære

  Dampbad
  Ja
  Massage
  Ja
  Sauna
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Wellness
  Ja