Del

Oversigt

Beskrivelse

Kommandørgården er et hyggeligt og atmosfærefyldt hotel på en af perlerne i Vadehavet, Rømø. Hotellet er beliggende på den sydlige del af øen i et naturskønt område med kun 2 km. til de bredeste sandstrande i Nordeuropa. Hotellets wellness afdeling tilbyder romerske- og tyrkiske bade samt massager fra hele verden.

Hotel Kommandørgården byder på mange forskellige aktiviteter. Prøv f.eks. en ridetur på islandske heste udover den brede strand, pluk østers på havets bund i den nye Nationalpark, flyv afsted i en strandsejler, eller tag en runde på golfbanen. I kan også vælge at slappe af i den store wellness-afdeling med romerske og tyrkiske bade samt massager fra hele verden. Eller tag børnene med i legelandet eller tag en dukkert i poolen (alt efter årstiden den indendørs eller udendørs).

Hotellet har egen restaurant og Brasserie, hvor der lægges vægt på at servere egnsretter med friske råvarer fra lokalområdet. I Baren kan man nyde et varieret udbud af cocktails i en hyggelig maritim atmosfære.

Faciliteter

 • Afstande

  LEGOLAND
  96 km
  Banegård
  15 km
  Busstop
  100 m
  By
  15 km
  Golfbane
  2 km
  Hav/fjord
  500 m
  Indkøb
  100 m
  Køretid LEGOLAND (min.)
  100
  Lufthavn
  70 km
 • Generelt

  Handicapvenligt
  Ja
  Renoveret
  1999
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  250
  Antal personer selskaber
  250
  Antal senge
  396
  Antal værelser
  83
 • Velvære

  Badeland
  Ja
  Dampbad
  Ja
  Fitnesscenter
  Ja
  Massage
  Ja
  Sauna
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Ja
  Wellness
  Ja