Del

Oversigt

Beskrivelse

Forvent det uventede på Løgstør Parkhotel Golf & Wellness
Hold da op! Hvad skete der lige der? Sådan vil man tænke efter et ophold på Løgstør Parkhotel Golf & Wellness ved Limfjorden. Det moderne og hyggelige hotel formår nemlig at give sine gæster lidt mere, end de forventede.

Måske dumper man lige ind i en aften med en saftig blueskoncert i hotellets hyggelige Foxy Pub, en weekend med fokus på italiensk gastronomi i Restaurant Toftebjerg eller en gourmet-eftermiddag med smagsprøver på lokale specialiteter på en gåtur langs Frederik VII’s Kanal nær Løgstør Parkhotel Golf & Wellness.

Eller måske overraskes man ganske enkelt bare af hotellets store, lyse og lækkert indrettede værelser. Dejligt er det også at stå op til en skøn udsigt over Limfjorden og en lækker morgenbuffet. Skal man på udflugt, kan man bestille en madpakke eller en smør selv-madpakke.

Men selv om egnen lokker med smuk natur, vandre- og cykelstier samt masser af oplevelser, er det en god idé at blive på Løgstør Parkhotel  Golf & Wellness og forkæle sig selv. For eksempel i hotellets spa og wellness-afdeling, hvortil man som gæst har fri adgang. Det samme gælder den indendørs swimmingpool og fitnessrummet.

Terrassen indbyder til at nyde solen på varme dage, og trænger man til at strække ben, er der kun 10 minutters gang til Limfjorden og to kilometer til muslingebyen Løgstør.

Og når sulten melder sig, kan man se frem til hjemmelavet gourmetmad i Restaurant Toftebjerg. Hotellets velrenommerede spisested har sikkert en delikat overraskelse på menuen. Forvent det uventede på Løgstør Parkhotel; og glæd jer.

 

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  50 km
  Busstop
  1 km
  By
  1 km
  Golfbane
  300 m
  Indkøb
  1 km
  Lufthavn
  45 km
  Lystfiskeri
  3 km
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
 • Generelt

  Byggeår
  1987
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
 • Indretning

  Café
  Ja
  Elevator
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Kapacitet

  Antal senge
  142
  Antal værelser
  75
 • Velvære

  Dampbad
  Ja
  Fitnesscenter
  Ja
  Massage
  Ja
  Sauna
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Wellness
  Ja