Del

Oversigt

Beskrivelse

Hørning Kro & Hotel
Vi kan tilbyde et behageligt og afslappet ophold på en smuk og hyggelig tidl. kongelig privilegeret kro. I 1283 bestemte Kong Erik Klippinge, at der skulle oprettes kroer ved de såkaldte kongeveje og færgesteder, som kongerne benyttede, når de rejste rundt i landet i embedes medfør. Danmark har i dag ca. 100 kgl. privilegerede kroer tilbage, hvoraf vi er en af dem.

Foruden vores historiske baggrund kan vi også tilbyde smukke strande og fantastiske skovområder lige i nærheden.

I receptionen står vi klar til at hjælpe med det meste, så spørg endelig. Vort personale vil gøre alt for, at I kan nyde opholdet med god service og veltilberedt mad i behagelige omgivelser.

Fri parkering ved hotellet / EL-lader forefindes ikke

Har I lyst til at udforske Aarhus, kan I parkere bilen hos os og tage toget. Vi ligger 500 m fra banegården, og turen tager kun 13 min.

Aarhus er en spændende by med et charmerende shoppingmiljø ved åen, i latinerkvarteret og i citycentrene, og spændende kulturattraktioner.

Kunstmuseet AROS har mere end 10.000 kunstværker inden for alle genre, og øverst på museet får man en unik og farverig udsigt over byen igennem Olafur Eliassons ”Your rainbow panorama.

Den Gamle By er et helt unikt frilandsmuseum, hvor man kan få et indblik i danskernes liv i ”gamle dage”.

Moesgaard Museum, der har speciale i arkæologi og etnografi, har ud over faste udstillinger løbende særudstillinger fra hele verden.

I Marselisborg skovene i den sydlige del af Aarhus ligger Tivoli Friheden, Dyrehaven samt Kongehusets sommerresidens Marselisborg Slot. Slotsparken er åben for besøg, når slottet ikke er beboet.

Blandt de mange gratis oplevelser i Aarhus kan nævnes Botanisk Have, Vikingemuseet og legepladserne Kloden og Børnenes jord.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på kroen.

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  500 m
  Busstop
  10 m
  Golfbane
  5 km
  Indkøb
  100 m
  Køretid LEGOLAND
  90
  LEGOLAND
  70 km
  Lystfiskeri
  5 km
  By
  0 m
  Lufthavn
  50 km
 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Handicapvenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Indretning

  Krostue
  Ja
  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  200
  Antal personer selskaber
  200
  Antal senge
  80
  Antal værelser
  40