Del

Oversigt

Beskrivelse

Et hyggeligt og atmosfærefyldt hotel i skønne omgivelser, tæt på sandstrandene ved Jammerbugten og i læ for vestenvinden. Et oplagt valg for alle, der ønsker et fredeligt og roligt udgangspunkt for opholdet i Nordjylland.

Dir. Ludvig Elsas og hans kone Sara byggede i 1918 Sanden Bjerggaard til sommerbolig. Ud af denne eksklusive sommervilla er i dag opstået et dejligt badehotel, hvor gæsterne kan nyde udsigten i en hyggelig og hjemlig atmosfære - her er hjerterum. Du har mulighed for at koble af langt væk fra hverdagens puls og nyde naturens storhed.

Restaurant Elsass er hotellets restaurant. Den har fået sit navn i taknemmelighed til familien Elsass for den arv de har givet i form af de enestående bygninger og den idylliske beliggenhed. På spisekortet findes gode danske retter, nu og da krydret med specialiteter, hvortil kan nydes gode og spændende vine eller øl og vand. I sommersæsonen er der ofte frokostbuffet med lune retter.

Der er samtidig mange aktiviteter og attraktioner i nærheden, så man kan sagtens tage børnene med hertil. Hvad med en dejlig cykeltur gennem det flotte landskab, eller I kan tage bilen og køre til Fårup Sommerland eller Jesperhus Blomsterpark, eller besøge et af de mange gallerier i området.

Faciliteter

 • Afstande

  By
  10 km
  Golfbane
  10 km
  Hav/fjord
  1500 m
  Lufthavn
  35 km
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Legeplads
  Ja
 • Indretning

  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  90
  Antal personer selskaber
  100
  Antal senge
  41
  Antal værelser
  22