Del

Oversigt

Beskrivelse

Best Western KRYB I LY KRO er en af de flotteste og mest atmosfærefyldte storkroer i Danmark. Nyd opholdet i de landlige omgivelser og glæd dig til at smage lækkerierne fra hotellets køkken. Best Western KRYB I LY KRO ligger imellem Kolding og Fredericia, så der er også nem adgang til de mange, forskellige tilbud og aktiviteter, der findes i de to dynamiske byer.
 
Hotellet ligger et stenkast fra nogle af Danmarks bedste golfbaner, og har restaurant, bar, selskabslokaler, hyggelig pejsestue, billard samt indendørs swimmingpool, sauna, gratis Wi-Fi, samt gratis parkering lige uden for døren.

Restaurant KRYB·I·LY KRO vi er kendt for sit fantastiske køkken med mange af de gode klassiske retter på menuen. Vores kokke forkæler jer med hjemmelavede specialiteter, friske danske råvarer og vi følger altid årstidens gang.
Vi har åben dagligt fra kl. 11.30-22.00.

Af aktiviteter i området kan nævnes en fisketur lidt ud over det sædvanlige i Lillebælt, guidet mountainbike tur eller en kulinarisk udflugt med mindst 3 besøg blandt lokale producenter.
 
Adskillige attraktioner som Trapholt og Koldinghus i Kolding, Den historiske Miniby i Fredericia, Skærup Zoo og LEGOLAND er også inden for kort afstand..

Fri parkering ved hotellet / EL-lader forefindes ikke

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  12 km
  Busstop
  100 m
  Hav/fjord
  1,5 km
  Indkøb
  2 km
  Køretid LEGOLAND (min.)
  45
  LEGOLAND
  50 km
  By
  12 km
  Lufthavn
  50 km
 • Generelt

  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Og
  Gratis parkering
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
 • Kapacitet

  Antal værelser
  77
 • Udstyr

  Gratis WIFI
  Ja
  Linned og håndklæder
  Ja
 • Velvære

  Solarium
  Nej
  Swimmingpool inde
  Ja