Herskabelige omgivelser med brugskunst og natur på programmet
Del
Se weekendophold i Vemb
weekendophold vemb
Skærum Mølle ved Vemb. Foto: Jan Pešula.
Her venter et skønt ophold i herskabelige omgivelser på Nørre Vosborg herregård. Omegnen byder på storslået natur med et rigt fugleliv samt mange muligheder for at finde brugskunst til hjemmet.

Weekendophold i Vemb

Vemb er en lille men hyggelig by, som er skønt beliggende tæt ved Nissum Fjord og Storå. Herfra er der kun et par kilometer til en Danmarks ældste herregårde, Nørre Vosborg, som har været en del af egnen igennem mange århundreder.

I dag er den flotte og meget velholdte herregård et atmosfærefyldt hotel, som danner rammen om jeres weekendophold i Vemb.

Omtrent halvvejs mellem byen og herregården ligger Skærum Mølle, som tidligere var en stor gård. Den er siden omdannet til folkeuniversitet, og formidler viden om bl.a. kunst. Her findes også et museum.

Omegnen er hjemsted for en række keramikere, glaspustere, lysstøberier og andre butikker, som handler med brugskunst.

Husby Klitplantage og Stråsø Klitplantage byder på rige muligheder for afslappende gåture i rolige og fredelige omgivelser. Det samme gør landskabet omkring Nissum Fjord, hvor et rigt fugleliv hører til. Området er fredet for at beskytte fuglene, så der er visse dele af det hvor man ikke må færdes. Tag endelig kikkert og kamera med.

De små og helt uspolerede havnemiljøer ved Nr. Fjand, Nørhede Vest og Felsted Kog er også en udflugt værd. Her ligger fritidsfiskernes joller, og her har de deres små skure med garn og andre redskaber. En tur til det nærliggende Vesterhav er selvfølgelig heller ikke til at komme uden om.

Glæd jer til et skønt ophold i herskabelige omgivelser med masser af brugskunst og natur på programmet.

Book et skønt weekendophold i Vemb - se alle tilbud her!