Hygge, afslapning og oplevelser for alle
Del
Se weekendophold i Nibe
weekendophold nibe
Glæd jer til at opleve de charmerende og stemningsfulde gader i Nibe.
Velkommen til en smuk og atmosfærefyldt by med masser af historie. Gå i fodsporerne af berømte bysbørn, og slap af i den meget varierede og flotte natur. Shopping, kultur og cafeer venter i områdets større byer.

Weekendophold i Nibe

Nibe er en mindre men meget hyggelig by, som ligger omtrent halvvejs mellem Løgstør og Aalborg. Den blev grundlagt helt tilbage i 1300-tallet, og fik stor betydning et par århundreder senere på grund af sildefiskeri. I 1727 bestemte kong Frederik 4., at Nibe skulle være en købstad.

Det har den været lige siden, og byder stadig på de smalle gader og lave huse, som er blevet opført gennem dens fortid. Omkring denne atmosfærefyldte bymidte er opført moderne bykvarterer - og tilsammen udgør de i dag Nibe.

Selv om byen ikke er så stor, har den fostret flere danske kendisser. Herfra stammer nemlig skuespillerne Marie Askehave og Ole Thestrup, sangeren Jodle Birge og den internationalt kendte skønhedskonge Ole Henriksen.

Naturen i området er flot og varieret. Her findes skove, hedelandskaber og naturligvis også Limfjorden. Der er kort sagt rigtig fine muligheder for gåture i fredelige omgivelser.

"Muslingebyen" Løgstør og Aalborg er lige sagen hvis det er shopping og oplevelser i større byer, som står på programmet under jeres weekendophold i Nibe.