Hyggelig købstad med shopping, oplevelser og flot natur
Del
Se weekendophold i Middelfart
weekendophold middelfart
Der venter nogle skønne timer med shopping i Middelfarts hyggelige gågade.
Glæd jer til at opleve den levende og smukt beliggende by ved Lillebælt. Shop i byens butikker, slap af med en is ved Den Gamle Lillebæltsbro, og se hjortene i Hindsgavl Dyrehave. Gallerier og museer byder på kulturoplevelser.

Weekendophold i Middelfart

Middelfart er en hyggelig købstad, som er opført i grønne omgivelser ved det punkt, hvor Lillebælt er smallest. Bymidten er super hyggelig og byder på et bredt og varieret udvalg af butikker. Her er derfor rig mulighed for shopping.

Færgedrift var et vigtigt erhverv igennem mange århundreder, men det sluttede da den første af Lillebæltsbroerne stod færdig i 1935. Middelfart befandt sig dog fortsat i udviklingens centrum, og har igennem årene udviklet sig til en betydende turistdestination.

I dag er området omkring Den Gamle Lillebæltsbro først og fremmest rekreativt. En tur til ishusene er nærmest obligatorisk, i de perioder af året, hvor de er åbne. Det er også her I finder Naturparken Hindsgavl Dyrehave, hvor I kan nyde synet af rådyr, hjorte og kronvildt.

Der findes en stribe gallerier i og omkring Middelfart, hvor malere, keramikere og kunsthåndværkere udstiller deres flotte værker. Byen er også hjemsted for en række museer, herunder Grimmershus, som er Skandinaviens eneste museum med fokus på keramik.

Glæd jer til et dejligt ophold med masser af oplevelser i den smukt beliggende by.

Book et skønt weekendophold i Middelfart - se alle tilbud her!