Shopping og wellness i en af Danmarks mest aktive byer
Del
Se weekendophold i Kolding
weekendophold kolding
Byliv i Kolding: Gågaden med Koldinghus i baggrunden.
Glæd jer til et dejligt ophold i en spændende og meget aktiv by, hvor shopping og wellness står øverst på programmet

Weekendophold i Kolding

Kolding er opført i naturskønne omgivelser ved Kolding Fjord, og byder velkommen til stribevis af dejlige oplevelser.

Kolding blev grundlagt i 1100-tallet, men voksede sig først rigtig gennem de sidste 120 år. Byens vartegn, slottet Koldinghus, har været en del af byens liv siden midten af 1200-tallet - og herfra er der endnu den dag i dag en betagende udsigt ud over byen og Kolding Fjord.

Gaderne i midtbyen blev anlagt i middelalderen, og de ligger faktisk stadig på de samme steder. Der er fine muligheder for shopping i det hyggelige bymiljø i centrum.

Der er endnu enkelte velbevarede bindingsværkshuse tilbage i byens gader, men hovedparten af dem er blevet erstattet af moderne byggeri som følge af den kraftige vækst, der har præget Kolding igennem det 20. århundrede.

Hvis du synes der er behov for en pause imellem alle oplevelserne - eller hvis I bare har lyst til at forkæle jer selv - er Dronning Dorotheas Badstue stedet.

Det ligger ved Slotssøen, og byder på faciliteter som sauna, relaxbassin, dampbad, lysterapi, duftbassin, saltvandsbassin og koldvandsbassin. I kan desuden vælge mellem en lang række dejlige wellness behandlinger.

Book et skønt ophold i Kolding - se alle tilbud her!