Mondæne Hornbæk er skøn natur og nem adgang til byliv
Del
Se weekendophold i Hornbæk
weekendophold hornbæk
Hornbæk Strand på en dejlige, varm sommerdag. Foto: Guillaume Baviere.
Nyd de naturskønne omgivelser og det unikke lys, der gør et ophold i Hornbæk til noget særligt. Shopping og kulturoplevelser venter i Helsingør og København.

Weekendophold i Hornbæk

Hornbæk ligger på flere måder i toppen af Sjælland. Glæd jer til et ophold i et mondænt ferieområde, omgivet af skøn natur - og med kort afstand til både Helsingør og København.

Som så mange andre af de mindre kystbyer i Danmark, var også Hornbæk oprindeligt et lille fiskerleje. I dag fylder lystbådene derimod godt op i havnen.

Beliggenheden i toppen af Sjælland gør at Hornbæk ligger tæt på både Kattegat og Øresund, hvilket skaber et særligt lys. I kombination med den skønne natur tiltrak lyset i slutningen af 1800-tallet en perlerække af nogle af Danmarks bedste kunstmalere. Blandt dem var P.S. Krøyer og Holger Drachmann, som dog er bedre kendt som en del af Skagensmalerne.

Nyd den flotte natur, og den brede sandstrand der er som skabt til en gåtur langs vandet om aftenen. Udsigten ud over vandet er betagende.

Skulle I få trang til shopping tager det ikke mange minutter at køre til Helsingør, hvor cirka 500 forskellige butikker frister med stort set alt man kan forestille sig. Det tager lidt længere tid at komme til København; til gengæld er shoppingmulighederne endnu bedre her.

Glæd jer til et dejligt ophold i naturskønne omgivelser og bylivet tæt på.

Book et skønt weekendophold i Hornbæk - se alle tilbud her!