Kultur og natur, shopping og et spændende havnemiljø venter jer
Del
Weekendophold i Hobro
weekendophold hobro
Gasmuseet er en af de mest populære attraktioner i Hobro. Foto: Hubertus.
Vikingebyen Hobro byder velkommen til kulturoplevelser, flot natur og mange muligheder for shopping i den spændende midtby. Oplevelser på stribe venter jer i og omkring den flot beliggende by ved Mariager Fjord.

Weekendophold i Hobro

Hobro ligger i et meget smukt, kuperet landskab ved bunden af Mariager Fjord. Der venter masser af kulturoplevelser og shopping i den spændende og levende by.

Byen er bedst kendt for den vikingeborgen Fyrkat, der blev opført for mere end 1.000 år siden, få kilometer fra det sted, hvor Hobro ligger. Her finder I også Vikingecenter Fyrkat som er en rekonstruktion af en vikingeby. På Hobro Museum i midten af byen kan I se de fund fra vikingetiden, som er gjort i området omkring Fyrkat.

Hobro centrum er desuden hjemsted for en lang række forskellige butikker, der er samlet langs det spændende gågademiljø. Her er mange muligheder for shopping.

Med sin beliggenhed ved bunden af Mariager Fjord er det naturligt, at Hobro har været, og stadig er, en aktiv havneby. Nu om dage må fragtskibene dog dele pladsen med cafeer, museer, gallerier og et teater, der er flyttet ind i nogle af de gamle pakhuse og bygningen på den sydlige kaj.

Det er også herfra at I om sommeren kan sejle en tur på fjorden med hjuldamperen "Svanen". Ved den nordlige kaj lægger fragtskibe fra andre lande stadig til, og skaber derved en spændende kobling mellem gammelt og nyt.

Lokalområdet byder på mange muligheder for udflugter. Besøg f.eks. Verdenskortet i Klejtrup, gå en tur i det flotte naturområde Bramslev Bakker eller besøg Mariager Saltcenter som byder på spændende oplevelser med salt i centrum.

Book et skønt ophold i Hobro - se alle tilbud her!