Oplev en af Danmarks bedste shoppingbyer og se Kronborg
Del
Gå på jagt efter tilbud og spændende ting i hundredevis af butikker, og glæd jer til at se det utroligt smukke Kronborg Slot og de mange andre kulturelle oplevelser, som venter i Helsingør.

Weekendophold i Helsingør

Helsingør er den tredjestørste by på Sjælland, og byder på hundredevis af butikker, store kulturoplevelser og flot natur.

I byens gader venter omkring 500 store og små butikker, hvor man stort set kan finde alt mellem himmel og jord. Når det er shopping der står på programmet, er Helsingør derfor en af de mest spændende byer i Danmark.

Det gælder også på det kulturelle område. Byens vartegn, det UNESCO anerkendte Kronborg Slot, hører selvsagt til på listen over ting, som man bare skal se når man opholder sig på de kanter.

Tæt ved slottet finder I Kulturværftet, som befinder sig i de fabriksbygninger, hvor byens skibsværft tidligere holdt til. Som navnet antyder, er det nu kultur, som løber ad stabelen. I tilknytning hertil ligger Museet for Søfart, som også er et besøg værd.

Omgivelserne omkring Helsingør er utroligt flotte; gå f.eks. en tur langs Øresund, og nyd udsigten til Øresund og til Sverige, som ligger lige ovre på den anden side.

Glæd jer til et skønt ophold med shopping, kultur og natur på programmet.

Book et skønt weekendophold i Helsingør - se alle tilbud her!