Hamburg har simpelthen alt, også alpint skiløb
Del
Se weekendophold i Hamburg
weekendophold hamburg
Byens prægtige rådhus med det 112 meter høje tårn, som er et markant vartegn i bybilledet. Foto: Daniel Schwenn.
Tysklands næststørste by har det hele. Her er shopping, attraktioner og seværdigheder i stribevis; I kan endda løbe på ski kun en times kørsel fra byen.

Weekendophold i Hamburg

Hamburg er opført ved floden Elbens bredder og er Tysklands næststørste by; den er samtidig en af verdens mest travle havnebyer. Hamburg er samtidig en af de ældste byer i Tyskland, og byder på et alle de former for oplevelser, I kan ønsker jer.

Her er simpelthen alt. Om det så er skiløb I ønsker jer, finder I indendørs pister i Hotel & Alpincenter Hamburg-Wittenburg, ca. en times kørsel øst for storbyen. Se tilbud fra Hotel & Alpincenter Hamburg-Wittenburg her

Hamburg er særligt kendt sine mange shoppingkvarterer, en perlerække af museer og andre udstillingssteder - og selvfølgelig det kulørte natteliv omkring den godt 900 meter lange gade Reeperbahn og bydelen Sankt Pauli.

Blandt byens øvrige attraktioner er verdens største modeljernbaneudstilling, Miniatur Wunderland, som I finder i Speicherstadt. Det særlige ved stedet er ikke alene størrelsen, men også at landskaberne og scenerierne fylder lige så meget som selve togene.

Her skildres mange forskellige situationer - lige fra folk der er på vej på arbejde, til rumvæsener i Area 51 i USA, pingviner der holder ferie i Sverige, og meget mere. Det er ikke det hele der er lige realistisk, men det er sjovt at opleve. Der kan godt være en del kø for at komme ind, så det kan være en god ide at købe billet på forhånd.

Ved siden af modeljernbanen finder I Hamburg Dungeon, hvor skuespillere genoplever dystre sider af byens lange historie. Blandt temaerne er inkvisitionen og dens barske forhørsmetoder, Den Sorte Død, og meget, meget mere.

Glæd jer til et super spændende ophold - uanset om I foretrækker storbyens mange fristelser eller indendørs skiløb ca. en times kørsel derfra.

Book et skønt weekendophold i Hamburg - se alle tilbud her!

Se tilbud fra Hotel & Alpincenter Hamburg-Wittenburg her!