Idyllisk og charmerende by tæt ved De Fynske Alper
Del
Se weekendophold i Faaborg
weekendophold faaborg
Bymiljø i den ældste del af Faaborg. Foto: John Sommer.
Oplev den utroligt flotte købstad ved Det Sydfynske Øhav, hvor de smukke, gamle bygninger rejser sig langs snævre stræder. Den flotte natur i De Fynske Alper byder på en naturlig skønhed der matcher den menneskeskabte, som I finder i bymidten.

Weekendophold i Faaborg

Faaborg er en gammel købstad som er opført i idylliske omgivelser i et terræn med mange bakker. Byen ligger ved bunden af Faaborg Fjord, som fører videre ud til Det Sydfynske Øhav.

Byen har en historie som strækker sig hele vejen tilbage til 1200-tallet. Der findes mange velbevarede, gamle huse i bymidten; en del af dem er opført i bindingsværk.

Som så mange andre af de byer der opstod i Middelalderen var også Faaborg befæstet og omgivet af en mur. Der er dog kun en enkelt af de gamle byporte, som har overlevet helt frem til vores tid.

De smalle stræder, de smukke, gamle bygninger og byens vartegn - klokketårnet på Sct. Nicolai kirken - skaber i forening et utroligt charmerende og afslappet bymiljø, som simpelthen skal opleves.

En kontrast til de flotte menneskeskabte omgivelser i midtbyen finder I i naturområdet Svanninge Bakker. Det ligger mellem Faaborg og Arreskov Sø, og veksler mellem åbne landskaber, skov, vandhuller og søer og udsigtspunkter. Området, som også går under tilnavnet "De Fynske Alper" er utroligt smukt.

Glæd jer til et skønt ophold i en af de mest idylliske købstæder på Fyn.

Book et skønt weekendophold i Faaborg - se alle tilbud her!