Charmerende købstad med masser af oplevelser på Vestfyn
Del
Se weekendophold i Assens
weekendophold assens_fotograf_tommy_jensen
Glæd jer til at opleve den charmerende købstad på Vestfyn. Foto: Tommy Jensen.
Nyd atmosfæren i den gamle købstadog synet af de smukke, gamle huse, som er opført langs snævre gader. I Assens venter et hyggeligt weekendophold, hvor der samtidig er mange muligheder for udflugter og oplevelser i lokalområdet.

Weekendophold i Assens

Assens er en charmerende og hyggelig købstad på Vestfyn, med smukke, gamle huse og smalle gader i den ældste del af byen. Ássens ligger i flotte omgivelser lige ud til vandet, og der er mange muligheder for udflugter i lokalområdet.

Atmosfæren i de snævre gader er vældig charmerende, og der er et fint udvalg af butikker i byen. Gå en tur ned på havnen og få en is mens I nyder udsigten, det er alle tiders måde at holde en pause på.

Et par af byens tidligere industribygninger er fulgt med tiden og er blevet ombygget efter at produktionen stoppede. Det drejer sig om Tobaksgården, der nu fungerer som kulturhus - og om Rådhuset, der er flyttet ind i den tidligere sukkerfabrik. De ligger begge to i midten af byen, og skaber en fin kobling imellem fortid og nutid.

Omgivelserne byder på rigtig mange muligheder for udflugter. I kan tage af sted på en skinnecykel, og følge banen igennem en stribe mindre byer på Vestfyn. Ind imellem kommer I igennem et flot landskab, og får masser af frisk luft.

Der er selvfølgelig mere at vælge imellem hvis I tager bilen. Kør f.eks. en tur til det utroligt naturskønne Helnæs og nyd freden, roen og udsigten ud over havet. Eller se de mange klassiske biler i Strøjer Samlingen. Eller oplev de mange andre attraktioner og seværdigheder, som Vestfyn byder på.

Glæd jer til at opleve den charmerende og smukt beliggende købstad.

Book et skønt weekendophold i Assens - se alle tilbud her!