Danmarks bedste shopping by og kulturliv på første klasse
Del
Se weekendophold i Aarhus
weekendophold-aarhus
Udsigt til Den Gamle By og det moderne byggeri "Prismet" i baggrunden.
Glæd jer til et skønt ophold i Danmarks bedste shopping by, og nyd den afslappede atmosfære i midtbyen. Et væld af store og små forretninger venter med masser af tilbud og fristelser. Kulturlivet er i top, og I kan vælge mellem en lang række attraktioner og seværdigheder.

Weekendophold i Aarhus

Skønne oplevelser på stribe venter jer i Danmarks næststørste by, som også er en af landets mest hyggelige. Midtbyen er bygget op omkring Aarhus Å, som slynger sig igennem det spændende men samtidig meget afslappede bymiljø.

Når det kommer til shopping er der ikke ret meget der når op på siden af Aarhus. Byen er flere gange kåret til Danmarks bedste shopping by. Her findes simpelthen alt. I den indre by finder I Magasin, Salling stormagasin og Bruuns Galleri - og en masse sjove og anderledes butikker i Latinerkvarteret.

Hertil kommer en række centre omkring centrum; mest kendt er nok Bazar Vest. Kort sagt: Er det shopping der står på ønskesedlen, er Aarhus det helt rigtige sted.

Samtidig byder den jyske hovedstad på et rigt og levende kulturmiljø. Her findes alt, lige fra store museer, teatre og musikhuse til skulpturer i skove og parker.

Kunstmuseet ARoS inde i centrum er på flere måder en spændende oplevelse, fordi man får mange forskellige indtryk med sig derfra. Det gælder ikke alene for de udstillede kunstværker, men også for skulpturen "Your Rainbow Panorama", som findes på museets tag.

Her kan man virkelig tale om "brugskunst" - det er nemlig en stor cirkel beklædt med glas i alle regnbuens farver, som man kan gå inden i. Udsigten ud over byen er i sig selv betagende, men det farvede glas giver den en ekstra dimension.

Desuden venter spændende steder som Moesgaard Museum, Den Gamle By, Tivoli Friheden og en række flotte kirker. Den mest imponerende af dem er byens Domkirke, som I finder ved Store Torv i gågaden. Kig ind og nyd synet af det flot udsmykkede indre.

Book et skønt ophold med Aarhus i centrum - se alle tilbud her!