Weekendophold Hoteller og kroer i Danmark Hoteller og kroer i Tyskland Feriecentre i Danmark Feriecentre i Tyskland Feline Holidays Club Om Weekendophold.dk Bestil gavekort Feline Ferie lotteri Inspiration

Weekendophold og miniferie på hoteller i Flensborg - Glücksburg Tyskland - Schleswig-Holstein

 

Alter Meierhof Vital Hotel - Glücksburg

Weekendophold Tilbud - Alter Meierhof Vital Hotel
Se kort/luftfoto
Bliv inspireret af den orientalske badekultur og det franske køkken med moderne accenter og få en fem-stjernet hoteloplevelse på Alter Meierhof Vital Hotel, beliggende i naturskønne omgivelser lige ned til Flensborg Fjord.
Læs mere...

Arcadia Hotel Flensburg - Flensburg

Weekendophold Tilbud - Arcadia Hotel Flensburg
Se kort/luftfoto
Arcadia Hotel Flensburg er beliggende i den gamle bydel lige ved havnen, med udsigt over fjorden og kun 50 meter fra byens lange og spændende gågade med de gode shopping muligheder.
Læs mere...

Ayun Hotel Flensborg - Flensborg

Weekendophold Tilbud - Ayun Hotel Flensborg
Se kort/luftfoto
Ayun Hotel Flensburg ligger perfekt i centrum af Flensburg. Hotellet ligger ved havnen og kun 2 minutter fra gågaden og de mange shopping muligheder. Går du en tur i området, vil du møde toppede brosten og smalle hyggelige gader samt det hektiske havnemiljø.
Læs mere...

Historischer Krug - Oeversee

Weekendophold Tilbud - Historischer Krug
Se kort/luftfoto
Historischer Krug ligger lige syd for den danske grænse i Oeversee, tæt på Flensburg. Dette familiedrevne hotel er fra 1519 og ligger i en smuk park på 2 hektar. Hotellet har 2 fremragende restauranter og et spaområde på 890 m².
Læs mere...

Hotel Alte Post - Flensburg

Weekendophold Tilbud - Hotel Alte Post
Se kort/luftfoto
Hotel Alte Post ligger i hjertet af Flensborg, som byder på et bredt kulturliv, forskellige fritidsaktiviteter, mangfoldige indkøbsmuligheder mm.
Læs mere...

Hotel des Nordens - Harrislee

Weekendophold Tilbud - Hotel des Nordens
Se kort/luftfoto
Hotel des Nordens, Flensburg ligger kun 300 m fra den dansk/tyske grænseovergang ved Kruså, midt i grænselandets smukke natur og blot 12 minutters kørsel fra Flensburgs historiske bymidte. Hotellet ligger ovenpå en af grænsebutikkerne, så der er mulighed for en god handel, inden turen går hjem fra Tyskland.
Læs mere...

Strandhotel Glücksburg - Glücksburg

Weekendophold Tilbud - Strandhotel Glücksburg
Se kort/luftfoto
Et luksuriøst og moderne hotel, opført i traditionel og stilfuld arkitektur, lige ned til Flensburg Fjord. Hotellet har egen wellness afdeling, og ligger tæt på områdets golfbaner.
Læs mere...