Weekendophold Hoteller og kroer i Danmark Hoteller og kroer i Tyskland Feriecentre i Danmark Feriecentre i Tyskland Feline Holidays Club Om Weekendophold.dk Bestil gavekort Feline Ferie lotteri Inspiration

Weekendophold Vestjylland: Afslapning mellem himmel, hav og hede

Et weekendophold i Vestjylland giver et fortjent pusterum.

Af Henrik L. Rasmussen - Følg mig på Google
Et weekendophold i Vestjylland er perfekt til et pusterum fra en travl hverdag.
Se aktuelle tilbud på weekendophold i Vestjylland.
Uanset hvor du bor i Danmark, kommer du hurtigt på et weekendophold i Vestjylland, som blandt andet frister med strand og Vesterhav, naturskønne heder samt kultur og shopping.
Et weekendophold i Vestjylland får store plusser af Charlotte Sanner Jensen.
”Vi boede dejligt og havde masser af tid til total afslapning. Man behøver ikke tage til udlandet i sin ferie. Vi har mange skønne steder herhjemme,” siger Charlotte Sanner Jensen om sit weekendophold i Vestjylland.
 

Best Western Golf Hotel Viborg - Viborg

Weekendophold Tilbud - Best Western Golf Hotel Viborg
Se kort/luftfoto
Hotellet er smukt beliggende lige ned til Viborg Søerne - og byens hyggelige gågader med kulturliv og shopping er kun 5 minutter væk.
Læs mere...

Billum Kro - Billum

Weekendophold Tilbud - Billum Kro
Se kort/luftfoto
Billum Kro stammer oprindelig fra 1700-tallet, og fremstår den dag i dag som en hyggelig men samtidig moderne kro. Den er specialiseret i golfophold, men er også et glimrende udgangspunkt til de mange seværdigheder og attraktioner, der findes i lokalområdet.
Læs mere...

DGI-Huset Herning - Herning

Weekendophold Tilbud - DGI-Huset Herning
Se kort/luftfoto
Overnat på hotel i centrum af Herning. Hotel DGI-huset Herning er det perfekte valg, hvad enten du er på en romantisk weekendtur, familieferie eller wellnessophold.
Læs mere...

Hotel Britannia - Esbjerg

Weekendophold Tilbud - Hotel Britannia
Se kort/luftfoto
Hotel Britannia ligger i absolut centrum af Esbjerg og er en perfekt base for at udforske Esbjerg og Vestjylland. Der er masser af gode oplevelser på hotel Britannia i Esbjerg. Hver eneste oplevelse bliver noget ganske særligt.
Læs mere...

Hotel Dagmar - Ribe

Weekendophold Tilbud - Hotel Dagmar
Se kort/luftfoto
Hotel Dagmar er beliggende i en stilfuld og atmosfærefyldt bygning fra slutningen af 1500-tallet, lige midt i Ribe. Hotellet er løbende moderniseret, men møbler og indretning er som taget ud af en svunden tid.
Læs mere...

Hotel du Nord - Løgstør

Weekendophold Tilbud - Hotel du Nord
Se kort/luftfoto
Hotel du Nord – Løgstør Badehotel. Hotellets historie går helt tilbage til ca. 1850 og fremstår med sin varme og charmerende indretning som det naturlige overnatningssted i Løgstør.
Læs mere...

Hotel Falken - Videbæk

Weekendophold Tilbud - Hotel Falken
Se kort/luftfoto
Hotel Falken er et moderne hotel i det centrale Vestjylland, halvvejs mellem Ringkøbing og Herning.
Læs mere...

Hotel Fjordgården - Ringkøbing

Weekendophold Tilbud - Hotel Fjordgården
Se kort/luftfoto
Hotel Fjordgården er et moderne 4-stjernet hotel, smukt beliggende i den vestjyske natur. Hotellet har et 400 m² stort subtropisk badeland og en wellness klinik, hvor du kan vælge mellem mange behandlinger.
Læs mere...

Hotel Medi - Ikast

Weekendophold Tilbud - Hotel Medi
Se kort/luftfoto
Hotel Medi ligger omtrent halvvejs mellem Herning og Silkeborg. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for et aktivt weekendophold med mulighed for at spille golf, ride, gå eller sejle i kano.
Læs mere...

Hotel Nørre Vinkel - Lemvig

Weekendophold Tilbud - Hotel Nørre Vinkel
Se kort/luftfoto
Hotel Nørre Vinkel er opført i et frodigt, grønt landskab lige ud til Limfjorden. Med Lemvig Golfbane lige uden for døren er hotellet det perfekte udgangspunkt for et spændende golfophold i naturskønne omgivelser.
Læs mere...

Hotel Ringkjøbing - Ringkøbing

Weekendophold Tilbud - Hotel Ringkjøbing
Se kort/luftfoto
Hotel Ringkøbing ligger lige ud til byens gamle, brostensbelagte torv. Hotellet er opført i bindingsværk og på trods af flere moderniseringer er den gamle atmosfære der stadig.
Læs mere...

Hotel Vildbjerg - Vildbjerg

Weekendophold Tilbud - Hotel Vildbjerg
Se kort/luftfoto
Hotel Vildbjerg er beliggende i det midtjyske hede område, halvvejs mellem Holstebro og Herning. Et godt udgangspunkt for et golfophold eller et weekendophold i en fredelig, lille by.
Læs mere...

Hovborg Kro - Hovborg

Weekendophold Tilbud - Hovborg Kro
Se kort/luftfoto
Hovborg Kro er indbegrebet af en hyggelig stråtækt landevejskro. Samtidig er kroen også et moderne hotel med en velrenommeret restaurant i de hyggelige krostuer. Her serveres gode, danske retter.
Læs mere...

Kommandørgården - Hotel - Rømø

Weekendophold Tilbud - Kommandørgården - Hotel
Se kort/luftfoto
Kommandørgården er et hyggeligt og atmosfærefyldt hotel på en af perlerne i Vadehavet, Rømø. Hotellet er beliggende på den sydlige del af øen i et naturskønt område med kun 2 km. til de bredeste sandstrande i Nordeuropa.
Læs mere...

Løgstør Parkhotel Golf & Wellness - Løgstør

Weekendophold Tilbud - Løgstør Parkhotel Golf & Wellness
Se kort/luftfoto
Løgstør Parkhotel ved Limfjorden. Det på en gang moderne, luksuriøse og hyggelige formår nemlig at give sine gæster lidt mere, end de forventede.
Læs mere...

Nørre Vosborg Herregård - Vemb

Weekendophold Tilbud - Nørre Vosborg Herregård
Se kort/luftfoto
En eventyrlig herregård... Nørre Vosborg byder dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker overnatning, gastronomi, weekendophold og/eller spændende oplevelser.
Læs mere...

Østergaards Hotel - Herning

Weekendophold Tilbud - Østergaards Hotel
Se kort/luftfoto
Hotellet har en attraktiv beliggenhed i midten af Herning, med indkøbsstrøget, Herning Golfbane og naturskønne omgivelser indenfor gåafstand. Det ideelle bud på et weekendophold i midten af en af Danmarks større byer.
Læs mere...

Pinenhus - Roslev

Weekendophold Tilbud - Pinenhus
Se kort/luftfoto
Det 3-stjernede Hotel Pinenhus ligger roligt og uforstyrret et stenkast fra Limfjorden, mellem Skive og Mors. Udenfor findes, udover en stor legeplads og 18 hullers minigolf, den storslåede natur, Limfjordens friske vande og en lang, skøn sandstrand.
Læs mere...

Skarrildhus - Kibæk

Weekendophold Tilbud - Skarrildhus
Se kort/luftfoto
Hotel og overnatning på Skarrildhus, 25 km. fra Herning Bo i slotslignende bygninger på herregården Skarrildhus.
Læs mere...