Weekendophold Hoteller og kroer i Danmark Hoteller og kroer i Tyskland Feriecentre i Danmark Feriecentre i Tyskland Feline Holidays Club Om Weekendophold.dk Bestil gavekort Feline Ferie lotteri Inspiration

Weekendophold Nordjylland: Træk stikket ud i åbne vidder

Et weekendophold i Nordjylland er fred, ro og sjov for familien

Af Henrik L. Rasmussen - Følg mig på Google
Et weekendophold i Nordjylland er perfekt til at lægge afstand til den travle dagligdag og komme nær hinanden; både for par og familier.
Se aktuelle tilbud på weekendophold i Nordjylland.
Her fandt Marianne Lildal Pedersen et weekendophold i Nordjylland. Det var en succes.
”Vi er vilde med stedet. Det kan varmt anbefales andre, der ønsker fred og ro. Alligevel er der mulighed for underholdning til hele familien,” lyder det fra Marianne Lildal Pedersen.
Blandt de mange tilbud på et weekendophold i Nordjylland er åbne vidder, brede strande og det brusende Vesterhav. Det fandt Thomas Garneboge ud af på et weekendophold i Nordjylland:
 

Aalbæk Gl. Kro - Aalbæk

Weekendophold Tilbud - Aalbæk Gl. Kro
Se kort/luftfoto
Aalbæk Gl. Kro har taget imod gæster siden 1918, og er løbende blevet moderniseret. Her finder du god mad og en afslappet atmosfære i røgfrie omgivelser. Aalbæk er en hyggelig landsby med mange forretninger og et livligt miljø omkring havnen.
Læs mere...

Best Western Scheelsminde - Aalborg

Weekendophold Tilbud - Best Western Scheelsminde
Se kort/luftfoto
Best Western Scheelsminde er en af Danmarks smukkeste herregårde, opført i 1808. I dag er Best Western Scheelsminde et moderne hotel omgivet af en stor park, et idyllisk fristed i Aalborg. Hotellet er renoveret og udbygget, men har bevaret sin særlige charme og atmosfære.
Læs mere...

Dronninglund Hotel - Dronninglund

Weekendophold Tilbud - Dronninglund Hotel
Se kort/luftfoto
Dronninglund Hotel er et 3-stjernet hotel, opført i gammel stil med en klassisk indretning. Hotellet har en smagfuldt indrettet à la carte restaurant med et varieret og spændende menukort. Desuden er der en hyggelig krostue.
Læs mere...

First Hotel Aalborg - Aalborg

Weekendophold Tilbud - First Hotel Aalborg
Se kort/luftfoto
First Hotel Aalborg er et hyggeligt hotel med en afslappet atmosfære. Det er beliggende i centrum af Aalborg, direkte ned til Limfjorden og havnen. Hotellet ligger tæt på Aalborgs mange attraktioner og restauranter.
Læs mere...

First Hotel Europa - Aalborg

Weekendophold Tilbud - First Hotel Europa
Se kort/luftfoto
Centralt beliggende i den nordjyske hovedstad, Aalborg, findes et af byens nyeste hoteller, First Hotel Europa.
Læs mere...

Hjorts Badehotel - Skagen

Weekendophold Tilbud - Hjorts Badehotel
Se kort/luftfoto
Badehotellet i sandet ved Skagen I lyset fra de to have, Skagerrak og Kattegat, der omslutter Kandestederne ved Skagen, er alle muligheder til stede for at nyde livet, lade op og give kreativiteten frit spil.
Læs mere...

Hotel Hanstholm - Hanstholm

Weekendophold Tilbud - Hotel Hanstholm
Se kort/luftfoto
Hotel Hanstholm har Vesterhavet som sin nærmeste nabo. På skrænten lige bag Hotel Hanstholm og skoven er der udsigt ud over havnen og havet - et perfekt sted at opleve solnedgangen.
Læs mere...

Hotel Limfjorden - Thisted

Weekendophold Tilbud - Hotel Limfjorden
Se kort/luftfoto
Fra parken bag Hotel Limfjorden fører en sti det sidste lille stykke ned til et fredeligt og idyllisk stykke af Limfjorden. Hotellet er som skabt til golfophold og weekendophold for par, der gerne vil nyde livet i et af Danmarks flotteste landskaber.
Læs mere...

Hotel Søparken - Aabybro

Weekendophold Tilbud - Hotel Søparken
Se kort/luftfoto
Hotel Søparken er et nyere hotel, opført i et idyllisk grønt område med en sø. Hotellet har indendørs swimmingpool, sauna og solarium, og er velegnet til golfophold samt weekendophold.
Læs mere...

Hotel Tannishus - Bindslev

Weekendophold Tilbud - Hotel Tannishus
Se kort/luftfoto
Hotel Tannishus der er beliggende i den pragtfulde ferieby Tversted, er et af de ældste badehoteller i denne del af Danmark.
Læs mere...

Kokkedal Slot - Brovst

Weekendophold Tilbud - Kokkedal Slot
Se kort/luftfoto
Kokkedal Slot er opført på en bakketop med udsigt ud over Limfjorden. Slottet byder bl.a. andet på restaurant, riddersal og indendørs swimmingpool.
Læs mere...

Park Hotel - Frederikshavn

Weekendophold Tilbud - Park Hotel
Se kort/luftfoto
Park Hotel er stedet for jer, der gerne vil kombinere velvære med afslappet forkælelse og hvor personlig service og engagement er en selvfølge.
Læs mere...

Pinenhus - Roslev

Weekendophold Tilbud - Pinenhus
Se kort/luftfoto
Det 3-stjernede Hotel Pinenhus ligger roligt og uforstyrret et stenkast fra Limfjorden, mellem Skive og Mors. Udenfor findes, udover en stor legeplads og 18 hullers minigolf, den storslåede natur, Limfjordens friske vande og en lang, skøn sandstrand.
Læs mere...

Rold Storkro - Rold

Weekendophold Tilbud - Rold Storkro
Se kort/luftfoto
Rold Storkro ligger som en oase i Danmarks største skov, Rold Skov, med Rebild Bakker Nationalpark som nabo. Det perfekte udgangspunkt for et weekendophold i rolige og idylliske omgivelser, samtidig med at du nemt kan komme rundt til egnens attraktioner og seværdigheder.
Læs mere...

Sanden Bjerggard - Fjerritslev

Weekendophold Tilbud - Sanden Bjerggard
Se kort/luftfoto
Et hyggeligt og atmosfærefyldt hotel i skønne omgivelser, tæt på sandstrandene ved Jammerbugten. Et oplagt valg for alle, der ønsker er fredeligt og roligt udgangspunkt for opholdet i Nordjylland.
Læs mere...

Skaga Hotel - Hirtshals

Weekendophold Tilbud - Skaga Hotel
Se kort/luftfoto
Skaga Hotel ligger i Hirtshals tæt på færgehavnen, hvor Color Line og Fjord Line lægger til. Midt mellem den både barske og gavmilde natur og Hirtshals by ligger hotellet, hvorfra man i stilhed kan stå og skue ud over det hele.
Læs mere...

Store Restrup Slotshotel - Nibe

Weekendophold Tilbud - Store Restrup Slotshotel
Se kort/luftfoto
Store Restrup Slotshotel ligger smukt omkranset af park og skov, og er et flot eksempel på barok byggestil fra 1700-tallet. Forkæl jer selv med et slotsophold og oplev den afslappede atmosfære i de historiske omgivelser.
Læs mere...

Vraa Slotshotel - Tylstrup

Weekendophold Tilbud - Vraa Slotshotel
Se kort/luftfoto
Vraa Slotshotel i Vendsyssel blev anlagt i 1500-tallet for at opdrætte stude i Store Vildmose. Slottet har tårne, bindingsværksfløje og omsluttes af voldgrave. Indenfor de tykke mure findes stemningsfulde stuer, vinkælder og en hyggelig restaurant i kælderen.
Læs mere...